Jaarlijkse Moslim Dag Parade in NY verliep niet zo vredevol: Jihadisten stelen de show [video]

NY Muslim Day Speech Lauds ‘Suicide Babies’

door Tzvi Ben Gedalyahu [Arutz-7]

New York City, zondag 23 september 2012, op een steenworp van de plaats waar op 11 september 2001 door 19 Jihadisten van Al Qaeda de twee WTC torens in de as werden gelegd en bijna 3.000 mensen werden gedood, speelde zich de volgende scene af.

Naar jaarlijkse traditie – en dat al sinds 1983 – werd een week geleden de 27ste New York Muslim Day Parade gehouden. Echter, al gauw bleek dat wat een ‘gematigde’ moslimdag zou worden, het hele ding voor hun neus weggekaapt was door radicale strijdlustige Jihadisten.

Senator Tony Avella van de Democratische Partij die geduldig zat te wachten op het podium tot het zijn beurt was om het woord te voeren, werd het allemaal snel veel teveel. Nadat twee Jihadistische sprekers het woord voerden verliet hij geschokt en boos het Jihadistisch spektakel.

Dit jaar vond volgens de Imam van Brooklyn, de jaarlijks weerkerende New York Muslim Parade plaats onder het thema “Islam advocates peace and justice for all(Islam verdedigt vrede en rechtvaardigheid voor iedereen). De eerste spreker eiste van de Verenigde Naties dat, naar aanleiding van het satirisch islamfilmpje ‘Innocence of Islam‘, de VN een internationale wet zou afkondigen die godslastering strafbaar zou stellen.

Meteen na deze spreker beklom een gesluierde moslima (plaatje rechts) het spreekgestoelte en declameerde de volgende ‘niet zo bijzonder vredevolle’ boodschap:

“We have the unborn martyrs in our wombs and drop bombs in here because all that we blow up is mines in minefields. They [Palestinians] resonate in refugee camps and hosted by Zionist Nazis.”

[vert. “Wij dragen de ongeboren martelaars in onze baarmoeders en gooien hier bommen af omdat het enige wat wij opblazen, mijnen zijn in mijnenvelden. Zij [de Palestijnen] resoneren in vluchtelingenkampen en gehost door Zionistische nazi’s”]

Dat laatste was er blijkbaar teveel aan voor de Democratische senator Tony Avella, die opstond en boos van het podium wegliep. Een reporter van de The United West.org organisatie haastte zich naar de senator om hem te vragen wat er scheelde. “I was offended,” zei hij. Maar toen de reporter vroeg waarom hij zich beledigd voelde antwoordde hij ontwijkend: “I am not going to get into it” (vert. ‘Ik ga daar niet verder op in.’)

2 gedachtes over “Jaarlijkse Moslim Dag Parade in NY verliep niet zo vredevol: Jihadisten stelen de show [video]

 1. Dat is de straf, als men GOD uitdaagt, USA, UK, FRANCE, GERMANY, SPAIN, ITALY, GREECE, en andere Noord-MIDDEN-ZUID EUROPA. Komt men aan Israel, dan kom je aan GODs oogappel Willen zij de islam! dan krijgen zij ook de moslims, in woord en in daad. Stel je eens voor dat het anders gaat, het omgekeerde, moet men zo doen zoals zij hier doen in hun land van herkomst(islamistische/moslims) landen, wordt je op staande voet onthoofd daar. Wat men zaaide, moet men ook het oogst daarvan ondervinden. Het staat al geschreven in het Oude Testament, geprofeteerd door de profeten. Behandeld men Israel als een straathond, GOD zal hun ook met nog ergere dingen behandelen, het oogst is ARMAGEDDON.

  Like

 2. Haatboodschappen in het midden van Manhatten!

  Haatboodschappen uit iedere hoofdstad van Europa!

  Haatkoren op voetbalvelden!

  9/11 New York!

  7/7 London!

  11/3 Madrid!

  15/11 Istambul!

  17/3 Buenos Aires

  bomaanslagen op Joodse centra in Europa, N-Z America!

  aanvallen op Joden!

  aanvallen op Christenen!

  aanvallen op Holebies!

  aanvallen op anders denkenden!

  etc.etc.etc.etc.!

  Hier nog één cijfer…………. 5 voor 12!

  Like

Reacties zijn gesloten.