Met dergelijke onbetrouwbare vrienden zoals Barack Obama heb je geen vijanden meer nodig [video]

“Absolutely Uncertain

door

Een nieuwe, 18 minuten durende mini-documentaire volgt de reis van Irina, een 23-jarige progressieve Joodse New Yorkse mooie vrouw die in 2008 nog voor president Barack Obama stemde. Maar vandaag twijfelt zij hardop of dat wel zo’n goede keuze was… als het om Israël gaat.

In de kortfilm komen exclusieve interviews voor met toonaangevende journalisten en politici in Israël (Bloomberg, London Times, Jerusalem Post, enz.) en nieuwsberichten (CNN, MSNBC, ABC, BBC, enz.). Daarnaast ook clips van langdurige aanhangers van de Democratische Partij zoals Harvard Professor Alan Dershowitz, voormalig burgemeester van New York Ed Koch, Senator Joseph Lieberman (I-CT), Senator Bob Menendez (D-NJ) en Rep. Eliot Engel (D-NY).

Eén ding is na vier jaar Obama reeds voor iedereen duidelijk geworden: Barack Obama is geen vriend van Israël.


Met dank aan G.L. voor de hint.

2 gedachtes over “Met dergelijke onbetrouwbare vrienden zoals Barack Obama heb je geen vijanden meer nodig [video]

  1. Sorry hoor, maar voor mij is het geenszins duidelijk dat Barack Obama geen vriend van Israël is. Ik denk dat hij zich heel goed ervan bewust is dat hij voorzichtig moet manoeuvreren om de toestand daar in de regio niet te laten escaleren. Dat is ook de reden dat hij via diplomatieke weg Iran tot andere gedachten probeert te brengen in plaats van militair in te grijpen. Als het er op aan komt heb ik meer vertrouwen in Obama dan in Romney waar het Israël betreft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.