Premier Netanjahoe spreekt de Verenigde Naties toe omtrent Iran en de radicale Islam [video]

Op donderdag, 27 september 2012, sprak de Israëlische premier Benjamin ‘Bibi’ Netanjahoe de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toe omtrent Iran en de de radicale Islam. Hij lichtte het duidelijke gevaar voor de wereld toe van de geradicaliseerde Islam en het regime in Iran, de woorden van Bernard Lewis aanhalende “that mutually assured destruction is not a deterrent for Iran, but an inducement” [‘dat wederzijdse zekere vernietiging geen afschrikmiddel is voor Iran, maar eerder een aanmoediging.’]

Netanjahoe verzocht de wereld om een rode lijn te trekken vooraleer Iran overgaat tot Fase 2 van het uranium verrijkingsproces en verduidelijkte de kwestie met een plaatje waarop een bom was getekend (plaatje hieronder), dat wij allen in gevaar verkeren indien Iran ooit in zijn opzet slaagt om atoombommen aan te maken. Lees hier op Brabosh.com: “Iran geeft bedrog over nucleaire programma nu toe”  door Missing Peace.


Met dank aan Ron A. voor de hint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.