Maandag 24 september ’12 was weer ‘Israël Haat Dag’ in de Verenigde Naties [video]

Hate Israel Day at the UN Human Rights Council, Sept. 24

Van Marokko tot Indonesië, Irak tot in Nigeria, staan de ambassades in brand, de straten in vuur en vlam, diplomaten en hun medewerkers worden vermoord door opgehitste menigtes. Toch is het enige waar de Raad voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties zich zorgen over maakt, de nederzettingen op de Westbank waar Joden in een klein gebied dicht op elkaar gepakt leven, gebied dat door de Verenigde Naties in 1947 “het heuvelachtig gebied van Judea & Samariawerd genoemd maar dat sinds de kortstondige Jordaanse annexatie tussen 1949 en 1967 door de hele wereld Westbank wordt geheten.

Het mag voor velen misschien wat eentonig worden, maar op een ogenblik dat president Ahmadinejad de show steelt in New York en vandaag op Jom Kipoer de Iraanse dictator zijn Israëlhaattoespraak mag houden in de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, was het afgelopen maandag weer prijsschieten voor de dictaturen van de wereld. Israëlbashen is een permanent gegeven in de VN. In deze video kreeg Hillel Neuer van de NGO VN-Watch tijdens deze zoveelste haatsessie als laatste spreker, maandag 24 september 2012 wel geteld twee minuten en tweeëntwintig seconden de kans om op te treden als advocaat voor Israël. Een hopeloze en ondankbare taak: alleen tegen de wereld.

2 gedachtes over “Maandag 24 september ’12 was weer ‘Israël Haat Dag’ in de Verenigde Naties [video]

 1. Wat een eenzijdig bericht,
  waarom neemt Israël de zorgen van de wereld niet serieus
  Het is geen haat om kritiek te hebben op de terreur die Israël uitoefent,

  Like

  1. Zo hoor je nog eens de andere kant van het verhaal: de Israëlische kant.

   De wereld zou zich beter zorgen maken om de echte problemen, Syrië bv.

   Like

Reacties zijn gesloten.