Zionist en trots op Israël, de enige ware democratie in het Midden-Oosten [muziekvideo]

Proud of Israel

Israël werd 64 jaar geleden heropgericht op de bodem van de Joodse heimat, Eretz Israel. Vandaag is Israël de enige ware democratie in het Midden-Oosten, gedwongen om te leven in een klimaat van oorlog tegen de islamistische terreur. Israël voelt zich verantwoordelijk voor al zijn onderdanen evenals voor het wereld Jodendom, onafgezien van religieuze achtergronden.

Israël eist net zoals elke andere staat in de wereld het recht op veiligheid en zelfverdediging op. Israël is sterk genoeg om zichzelf te verdedigen en alle Joden in bescherming te nemen die gevaar lopen in de Diaspora. Wanneer Israël genoodzaakt wordt om zijn burgers te beschermen zal het dan ook niemand toestemming daarvoor vragen.

Alleen in Israël betekent de uitdrukking “Vuile Jood!” simpelweg dat je vuil bent en dringend in bad moet.

Een gedachte over “Zionist en trots op Israël, de enige ware democratie in het Midden-Oosten [muziekvideo]

Reacties zijn gesloten.