Moslims in Sri Lanka ‘weten’ wie satirisch islamfilmpje maakte: Het zijn de Joden, meneer! [in beeld]


Sri Lanka: Het is de schuld van de Joden!

Colombo, Sri Lanka, 24 september 2012. Ook in Sri Lanka is het ongenoegen groot omwille van het satirisch islamfilmpje ‘Innocense of Muslims‘. De politie barricadeerde uit veiligheidsoverwegingen de Amerikaanse ambassade in Colombo, nadat voor de tweede keer in vier dagen, maandag jongstleden duizenden moslims manifesteerden tegen het islamfilmpje. Naar schatting 20.000 mensen trokken de straat op.

De plaatjes hierboven en onder liegen er niet om. De moslims van Sri Lanka weten natuurlijk wiens schuld het is. De teksten die op borden en spandoeken die werden meegedragen maken dat meteen duidelijk: “Who is behind the film? Jews” (Wie schuilt er achter de film? De Joden). En hieronder krijgen alles moslims in de wereld een goede raad mee van Tante Kaat van Sri Lanka: “Dear Muslims around the world, stop purchasing Jewish products such as Coca Cola, KFC, McDonald’s, Pepsi, Fanta, Pizza Hut, YouTube, D and G etc.

Tegelijk wordt uitgehaald naar Frankrijk “France, don’t fall victim to the Jewish propaganda“. Uiteraard nadat het satirische blad Charlie Hebdo opnieuw satirische cartoons plaatste om aldus de spot te drijven met de disproportionele  moslimverontwaardiging en om vooral het moslimgweld aan de kaak te stellen. Ook hier leggen de Sri Lankaanse moslims de schuld bij de Joodse propaganda. De moord op de Amerikaanse ambassadeur Stevens  en drie van zijn medewerkers in Libië op 9/11 Herinneringsdag is natuurlijk ook de schuld van de Joden. Ziekelijk!

Zo te merken is de waarheid nog altijd niet doorgedrongen in de Moslimwereld en dat zal naar alle waarschijnlijkheid ook nooit gebeuren. Dat het filmpje geproduceerd werd door een Egyptische migrant en koptisch christen in de VS (en dus niet in opdracht van de VS als zodanig), zal de Sri Lankaanse moslims worst wezen. Bovendien, wie gaat het hen vertellen? Het Westen misschien? Of de Arabische Liga? De Moslim Broederschap wellicht? Ha ha, no way Jose! De halve wereldbol haat de Joden en haat de Joodse staat Israël, dus waarom zouden ze? 😦

In Sri Lanka zijn het merendeel van de inwoners boeddhisten, maar het land heeft ook een kleine minderheid moslims. [bron van het verslag: Pak Tribune]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.