Filmactrice Shannen Doherty in Israël: ‘There’s Nothing To Dislike About Israel’ [video]

Shannen Doherty: “There’s Nothing To Dislike About Israel”

De Amerikaanse (niet-Joodse) filmactrice Shannen Doherty bracht recent een bezoek aan Israël en was wild enthousiast over het land, de mensen en het eten. “There’s Nothing To Dislike About Israel” – ‘Er is niks in Israël waar je niet van kan houden’, zei ze. Shannen is bekend van TV-series zoals Charmed (als Prue Halliwell), North Shore (als Alexandra Hudson) en vooral als Brenda Walsh in de reeks Beverly Hills – 90210.

Dat een en ander niet gewaardeerd werd door Israëlbashers en Israëlboycotters, BDS beweging en andere pro-Palestijnse organisaties [lees: Jodenhaters en antisemieten] bleek toen een ware stortregen boze emails en twitterboodschappen neerdaalde op het hoofd van Shannen Doherty.

Maar Shannen liet het gemekker van die triestige zielepoten niet aan haar warme hart komen en twitterde kordaat terug: “I’m also possibly going to Russia in a few weeks so prepare now for your angle on that trip…” [Ik ga wellicht binnen een paar weken ook naar Rusland, dus bereid jullie giftige angels maar al voor op die reis…”]

Ik kon het niet beter gezegd hebben. 😉


Brabosh.com / VVvI sinds 31 januari 2009 onafgebroken in de Top Tien

WordPress Nederlandstalige blogs (Nederland en Vlaanderen samen)

(hieronder stand op zondag 23 september 2012)