Pat Condell richt het woord tot de bende ‘beledigde’ relschoppende en moordende moslims [video]

Pat Condell: “We don’t care if you’re offended, and we never will. Get used to it.

“Het kan ons geen barst schelen als u zich beledigd voelt en dat zal ook nooit gebeuren. Je kan er maar beter aan wennen.”

A word to rioting Muslims

Janine en Annemie shoppen graag samen in de Colruyt

Condell post met regelmaat monologen op internet, o.a. op zijn eigen website en op YouTube. Zijn monologen zijn ontzettend populair en werden miljoenen keren bekeken. Zo werd zijn videomonoloog No mosque at Ground Zero sinds 4 juni 2010 maar liefst 5.997.094 keer bekeken!

Andere toppers zijn bv: The trouble with Islam [955.331 hits] en Appeasing Islam [1.596.937 hits] en The religion of fear [715.820 hits]. Alle 75 video’s bekijken dat kan hier klikken. In die videomonologen uit hij kritiek op het christendom en religie in het algemeen maar in het bijzonder op de islam. Volgens Condell afficheert de Islam zich ten onrechte als ‘de religie van de vrede’ terwijl de Islam volgens hem juist zeer agressief en onverdraagzaam is. [beeldmateriaal: Islam, a Dangerous Political Ideology]

Andere video’s van Pat Condell op Brabosh.com:

Videokanaal op YouTube van Pat Condell: www.youtube.com/user/patcondell

2 gedachtes over “Pat Condell richt het woord tot de bende ‘beledigde’ relschoppende en moordende moslims [video]

  1. Na de tenenkrommende verontschuldigingen van EU voorzitter Shulz & US President Obama is dit vooralsnog ‘wishfull thinking. Deze twee (zogenaamd ) voor ons sprekende leiders weten al niet meer hoe diep ze door het stof moeten voor beledigde moslims en bewijzen hiermee op de foute plek te zitten en dus plaats zouden moeten maken voor leiders met een gezond verstand, een gevoel van eigenwaarde en ba**en.

    Like

Reacties zijn gesloten.