Een zonnig dagje uit in Parijs: Jihad op de Champs Elysées ‘Dood aan de Joden!’ [video]

Jihad op de Champs Elysées

“Mort aux Juifs!”

Met de moorden in Toulouse nog vers in het geheugen, lijken de Franse moslims zichzelf op te peppen voor een tweede ronde zinloos bloedvergieten. Op zaterdag 15 september 2012, betoogden 200 extremistische moslims op gewelddadige wijze in het 8ste district van Parijs en op de Champs-Elysées.

Ze trachtten de Amerikaanse ambassade aan te vallen en beledigden hun gastland Frankrijk. Op ongeveer 2m 35sec in dit videoverslag is te horen hoe het Islamistisch krapuul eerst “Allah u akbar!” krijst en daarna maar liefst 5 keer “Dood aan de Joden” schreeuwen, uiteraard in het Arabisch, want anders zou iemand het hebben kunnen verstaan.

Let wel: ze krijsten niét “Dood aan de Zionisten!” en ook niet “Dood aan Israël of de Israëliërs!”, nee hoor, klaar en duidelijk waar het hen uiteindelijk om te doen is: “Dood aan de Joden!” Wie zei er nu ook weer dat antisemitisme helemaal niets te maken heeft met kritiek op Israël of Israëlhaat? Waar zijn ze nu gebleven?

Wil er eens iemand aan die extremisten vertellen dat het satirisch islamfilmpje ‘The Innocence of Muslims’ niét door Joden noch door Israëliërs en noch door Amerikanen werd gemaakt, maar wel door een Egyptische Kopten Christen immigrant? Of kom ik daar al te laat mee aanzetten?


Met dank aan Pamela Geller van Atlas Shruggs voor de hint.

Een gedachte over “Een zonnig dagje uit in Parijs: Jihad op de Champs Elysées ‘Dood aan de Joden!’ [video]

  1. Zij de moslims mogen iedereen beledigen,maar beledig hen niet.
    Hoe willen zij ooit respect afdwingen,deze fanatiekelingen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.