Post-chronologische Islamitische geschiedenis en ’n nieuwjaarslied vanwege Latma [satirevideo]

De onnavolgbare Latma satire TV, de enige objectieve nieuwszender van Israël de hele wereldbol, komt weer net op tijd met een reeks berichten. Eerst wat locale berichten, gevolgd door hoe kan het ook anders een grappige sneer naar het beruchte islamfilmpje dat onlangs bijzonder enthousiast onthaald werd door onze moslimbroeders “van ’t schap”. Het Latma team onderzoekt deskundig de 9/11 aanslagen op de Amerikaanse ambassades vanuit een post-chronologisch historisch perspectief en last but not least: een nieuw nieuwjaarsliedje voor Rosh Hashanah anno 5773 dat vanaf heden zondagavond wordt gevierd door alle Joden in de wereld, maar in het bijzonder in Israël.

Shana Tova ! Am Yisrael Chai !

Bekijk hier op Brabosh.com nog 33 andere satirevideo’s van Latma.

Een gedachte over “Post-chronologische Islamitische geschiedenis en ’n nieuwjaarslied vanwege Latma [satirevideo]

  1. Weer een satirevideo ?

    Sorry hoor, maar ik kijk er niet meer naar. De filmpjes zijn vrijwel allemaal ontzettend flauw ; ik kan er zelfs niet eens om glimlachen.

    Misschien ben ik wel te dom voor dit soort humor en snap ik de clou niet.

    Like

Reacties zijn gesloten.