Einde aan het geweld tussen Israël en de terreurgroepen Hamas en Al Fatah in zicht [satirevideo]

extra3 Klaus Palästinenser

Leuk satirisch (Duits gesproken) verslag over de oorlog tussen Israël en de Pal-Arabische terreurgroepen Hamas en Al Fatah. Er wordt flink wat over en weer geschoten. Totdat pretbederver Israël een Veiligheidsmuur optrok om de terroristen van zijn grondgebied weg te houden. Maar geen nood, de schietgrage ‘Palestijnen’ begonnen spontaan een oorlog onder en tegen elkaar, kwestie van in conditie te blijven èn de miljoenen dollars en euro’s die jaarlijks worden weggeschonken door het Westen, toch ‘nuttig’ uit te geven. “Voor wat hoort wat,” zeggen ze altijd in de EU en de VN.

Dus, iedereen nog wat geduld en de Palestijnse kwestie lost zich na verloop van tijd wel vanzelf op. Weliswaar in bloed en geweld gedrenkt maar dan toch wel met een minimale dodentol onder de burgers van Israël. Hieronder moeten ook de 1,6 miljoen Arabieren op Israëlische bodem worden gerekend, die door de Israëlische Joden en hun almachtige leger worden beschermd tegen de waanzin bij de buren aan de andere kant van de Veiligheidsmuur.

Eind goed al goed, euh…  volgens Klaus toch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.