Premier Netanjahoe: Terroristen zullen de prijs moeten betalen voor hun raketaanvallen + video

Premier Netanjahoe: De terroristen zullen de prijs betalen voor hun raketaanvallen

Premier Benjamin Netanjahoe overschouwde de raketaanslagen die door terroristen werden uitgevoerd vanuit de Gazastrook op zaterdagnacht tegen de burgerbevolking van Zuid-Israël, zeggende “Ik voel mij totaal verplicht om duidelijk te maken dat de terroristen geen raketten kunnen afvuren op Israël zonder daarvoor ongestraft te blijven.”

Op een opening van een vergadering met Guido Westerwelle, de Duitse minister van Buitenlandse Zaken, gisteren zondag in Jeruzalem, zei Netanjahoe: “U komt hier toe op een dag dat onze veiligheid andermaal op de proef wordt gesteld. Zij hebben in het verleden een prijs betaald voor hun misdaden en zij zullen die prijs opnieuw moeten betalen,” waarmee hij blijkbaar voor de terroristen in Gaza nog een reactie in petto heeft. Minister Westerwelle zei dat “Duitsland elke terreurdaad tegen Israël veroordeelt. Wij staan samen aan de zijde van Israël.”

Intussen in Netiviot

Gisteren berichtte ik hier over de verscheidene raketaanslagen die de voorbije dagen werden gepleegd tegen onschuldige burgers in Zuid-Israël. Twee huizen werden zwaar getroffen maar als bij wonder vielen er geen lichamelijk gewonden, behoudens dan 7 mensen die voor shock symptomen behandeld moesten worden. Eén van de inwoners kon maar net op tijd wegduiken in zijn badkamer. “Het hele huis stortte boven mijn hoofd in elkaar,” vertelde hij later.

Hieronder twee plaatjes van de terreuraanslagen in Netiviot. Blijkbaar toch niet zo onschuldig als de westerse pers ons wil doen geloven… àls ze er al over berichten…:Bronnen: The Jerusalem Post; Elder of Zyon en Ynet News.

3 gedachtes over “Premier Netanjahoe: Terroristen zullen de prijs moeten betalen voor hun raketaanvallen + video

 1. goed pak slaag kan wonderen doen…

  OT daar hebben we de VERENIGDE NIETSNUTTEN weer …

  http://www.jpost.com/DiplomacyAndPolitics/Article.aspx?id=284546

  ik blijf het heel sympathiek vinden dat ze er toch steeds maar weer in slagen om Israel te “bevoorrechten ” ….
  ik kan me best voorstellen dat ze in Syrie zich tekort gedaan zullen voelen en daarom (frustratie uitten naar de VN toe) het aantal doden flink zullen opvoeren !
  kwestie van toch enige aandacht te krijgen voor hun “meningsverschillen onderling”
  “ere wie ere toekomt nietwaar?

  Like

Reacties zijn gesloten.