Clint Eastwood op Rep. Conventie tegen ‘onzichtbare’ Barack Obama: “Make my day!” [video]

Levende Hollywoodlegende Clint Eastwood (82 j.), acteur en regisseur en winnaar van vele Oscars en andere prijzen, was op 30 augustus 2012 gastspreker op de Republikeinse Conventie in Tampa, Florida (VS). Dat deed hij door tegen een lege stoel te praten, met daarop een ‘onzichtbare’ president Barack Obama. Eastwood vertelde de stoel dat het hem niet gelukt was zijn beloftes na te komen en dat het tijd was dat Romney en zijn running mate Paul Ryan het roer overnemen.”Politici zijn onze werknemers. Als ze hun job niet doen moeten ze opstappen,” zei Eastwood.

“Go ahead,” zei Eastwood, “Make my day”, zijn citaat gebruikend uit zijn beroemdste karakterrol Dirty Harry ten teken dat Obama hem plezier zou doen door op te rotten. Hij mag de plaats te ruimen voor een èchte Vriend van Israël en geen marionet van de oliesjeiks in het Midden-Oosten die maar één programmapunt hebben staan op hun politieke islamistische agenda: de vernietiging van de Joodse staat Israël. Met vrienden zoals Obama heeft Israël geen vijanden meer nodig.