Iran: Zionisten verspreiden homoseksualiteit om de wereld te domineren [Benjamin Weinthal]

ahma2President Mahmoud Ahmadinejad: “Wij hebben geen homoseksuelen (meer) in Iran.”

“Niet meer” dus, omdat deze homofobe doortrapte gek ze allemaal heeft laten ophangen, tenminste toch diegenen die hij kon laten opsporen en vervolgen. “In Iran, we don’t have homosexuals like in your country. We don’t have that in our country. In Iran, We do not have this phenomenon. I do not know who has told you that we have it,” verkondigde  Ahmadinejad doodleuk tegenover studenten van de Columbia Universiteit in de V.S. op 24 september 2007. “The Evil Has Landed” blokletterde The New York Daily News de volgende dag op zijn voorpagina. Een dag later zal Ahmadinejad de Algemene Vergadering van de V.N. toespreken in New York, het morele failliet van deze wereldorganisatie door zijn aanwezigheid en uitspraken aldaar nog eens pijnlijk in de verf zettend.

En toch… Het lijkt erop dat we eindelijk de ware reden zullen achterhalen waarom Iran per se een atoombom wil droppen op de Israëlische staat. Een door Iran gesponsorde krant orakelde: “de Zionisten verspreiden homoseksualiteit met het doel de wereldheerschappij te verwerven.” Dat ik daar nog niet zèlf was opgekomen, het lag nochtans voor de hand.

I.p.v. homofobie onder de bevolking van Iran te verspreiden zouden ze hen beter wat meer gezond verstand bijbrengen en hen de beginselen van respect en verdraagzaamheid voor de (andersdenkende) medemens introduceren. “De Joods/Zionistische lobby heeft blijkbaar overuren gemaakt…”, schrijft Katrien sarcastisch over al die onzin. En sarcasme wil nu net het belangrijkste ingrediënt zijn dat ons hier overeind houdt.

‘Zionists spread homosexuality to control world’

door Benjamin Weinthal [J-Post]

Een bericht, dat afgelopen week in een door de staat gecontroleerde Iraanse krant verscheen en beweerde dat het “Zionistische regime” over de hele wereld “homoseksualiteit verspreidt” met het doel om de wereldheerschappij te verwerven, heeft heel wat kritiek losgemaakt onder Iran experten omwille van zijn homofobische en antisemitische teneur.

Mashregh News, een periodiek die banden heeft met radicale islamisten in Qom, schreef dat de V.S. en Groot-Brittannië geld van de Joden gebruiken om homoseksualiteit over de hele wereld te verspreiden. Het artikel verwenste Israël voor het promoten van demonstraties voor holebi-rechten en viseerde specifiek Tel Aviv als het paradijs van de wereld voor homoseksuelen.

Het ridiculiseerde ook het Conservatief Judaïsme voor het accepteren van homoseksuele rabbijnen en spoorde westerse regeringen aan om op te houden zich in te laten met homoseksuele – en dus immorele – acties, en hen beter medische zorgen zou verstrekken om hun gedrag in te tomen. Schrijvend op maandag op de website GGG voor holebi’s, zei Chris Karnak dat het onderwerp van Mashregh “leest als een artikel van opruiende nazi-krant Der Stürmer van Julius Streicher”.

Dr. Wahied Wahdat-Hagh, een deskundige omtrent minderheidsgroepen in Iran, vertelde dinsdag aan de Jerusalem Post dat het artikel gericht is “tegen homoseksuelen, tegen het Westen en antisemitisch is.” Hij voegde eraan toe dat “de tekst de executie van homoseksuelen in Iran wettigt; zij schreven deze tekst niet enkel om het Westen te ridiculiseren maar ook om een reden te verstrekken waarom Iran homoseksuelen laat terechtstellen.”

Het Iraanse bericht haalde ook scherp uit naar Hollywood voor het afschilderen van homoseksuelen in positieve termen op het zilveren scherm. Bovendien, vervolgde het artikel, hebben scholen in Californië homoseksualiteit in hun onderwijsprogramma’s opgenomen op aanbeveling van een Joodse universiteit.

Saba Farzan, een Duits-Iraanse deskundige op het gebied van mensenrechten in de Islamitische Republiek, schreef dinsdag een e-mail naar The Jerusalem Post: “Deze recente aanval op het menselijk fatsoen door het Iraanse regime is tragisch maar niet verrassend, maar deze wrede woorden blijven kwetsen. Andermaal heeft deze barbaarse dictatuur zijn haat voor homoseksuelen en lesbiennes evenals naar de Staat Israël en westerse landen geopenbaard.”

“Dit is bijzonder belachelijk omdat in het Midden-Oosten, Israël de enige staat waar de homoseksuele gemeenschap veilig en beschermd is, ging ze verder. “De Islamitische Republiek toont met deze barbaarse wereldopinie hoe wanhopig het eigenlijk is.”

Vierduizend mensen stapten op donderdag 2 augustus 2012 op in de 10de jaarlijkse Gay Pride Parade in Jeruzalem, de hoofdstad van de Joodse staat Israël. Ze zwaaiden enthousiast met regenboogvlaggen in alle maten en vormen in een niet-gewelddadig protest.


Met dank aan Katrien A. voor de hint: “De Joods/Zionistische lobby heeft blijkbaar overuren gemaakt…”

3 gedachtes over “Iran: Zionisten verspreiden homoseksualiteit om de wereld te domineren [Benjamin Weinthal]

  1. ik denk dat ze het daar erger zouden vinden als ze plots als “pro-joods” bestempeld zouden worden…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.