Het Islamisme is de vijand die de wereld weigert bij de naam te noemen [Dry Bones cartoon]

“Als de Islamisten bommen gooien en moorden in de naam van hun God…
moet men zich afvragen wat voor een God het is die zij aanbidden?!”

Moslems Killing Moslems

Moslims die moslims vermoorden

cartoon van de Israëlische tekenaar Dry Bones

Dry Bones:

“De cartoon van vandaag gaat niét over de Islam. Die handelt over het Islamisme, het internationale, antisemitische, homofobe, anti-vrouwgezinde, anti-vrijheidslievende, anti-Westerse en fascistische beweging die compleet de pedalen kwijt is geraakt en moslims over de hele wereld aansteekt… en hen aanspoort tot moord en doodslag.”

“Het Islamisme is de vijand die de wereld weigert bij de naam te noemen.”

8 gedachtes over “Het Islamisme is de vijand die de wereld weigert bij de naam te noemen [Dry Bones cartoon]

 1. Islamofobie…?! “Infidelophobia is kind of like islamophobia -only with dead bodies instead of bruised ego’s”

  Like

  1. Nu ja Xander, er zijn geen verzachtende omstandigheden wat hij de Palestijnen aandeed. Toch vind ik dat je opmerking geen enkel uitstaan heeft met de inhoud van bovenstaand artikel. Alsof bij elk onderwerp dat handelt over de invloed van de Islam, elke verontwaardigde burger het Belgisch verkeersveiligheidsprobleem aankaart.
   Te rekenen dat elk jaar zowat 1200 burgers het leven laten en dagelijks gemiddeld 1 kind zwaar gewond met blijvend letsel of gedood wordt.
   Numeriek zijn sinds het Israëlisch/Palestijns/Arabisch conflict veel minder doden te betreuren dan in ons moordend verkeer. Geen geëngageerde christelijke of linkse Ngo die zich daarover zorgen maakt.
   Integendeel, de vet gesubsidieerde vzw’s zo vol over het bevroren leed van Palestijnen en waarvan datzelfde leed grotendeels te wijten hebben aan zichzelf.
   Wat we niet kunnen concluderen over de “onschuldige verkeersslachtoffer” waarvan de nabestaanden geen bommen gooien of zichzelf opblazen teneinde paal en perk te stellen aan het immoreel en ziekelijk narcistisch rijgedrag van velen.

   Dus, er is wel degelijk iets mis met de islam als het zover komt dat hier ter lande progressieven het boerkaverbod willen ongedaan maken of tenminste toelaten, wat zal dan het volgende zijn in naam van welke vrijheid?
   Dezelfde progressieven die hun ogen sluiten voor de mondiale radicalisering van een bende extreem gevaarlijke religieuze idioten.

   Wat betreft mijn fietservaring, gaat geen dag voorbij of een gek(kin) rijdt me zo van de baan. En degene die daarna zijn middenvinger opsteekt mag zich verwachten aan een goed getrainde Krav Maga uithaal.

   Ben

   Like

   1. Zo is dat Ben. Die connotatie slaat nergens op. Xander vergelijkt het gewelddadig gedrag van een extremistische eenling met het gedrag waarmee nagenoeg de hele bevolking in het Midden-Oosten van doordrongen is. Miljoenen islamisten en Jihadisten moordden alle dagen van het jaar hun moslim medebroeders en niet-moslims uit.

    Met de Koran in de hand, voor velen de ultieme handleiding om de moord op Joden en andersdenkenden te rechtvaardigen, trekken de Jihadisten moordzuchtig doorheen hun eigen wijken, bossen en landen. Niet om vrede te stichten maar om hun eigen fascistische doctrine op te leggen en iedereen om te leggen die zich daartegen verzet of het woord ‘vrede’, ‘compromis’ of mensenrechten of vrouwenrechten in de mond durft te nemen.

    Daarmee vergeleken is de slachtpartij van Baruch slechts ‘kattepis’, om het even op z’n Antwerps uit te drukken.

    Like

    1. Inderdaad Hugo, uw gebruik van het begrip connotatie is volledig op z’n plaats.
     Datzelfde woord dat de overgrote meerderheid van “vreedzame moslims” blijkbaar niet kennen.
     Triest;
     Ben

     Like

 2. de moordpartij van Baruch werd trouwens door de israelische regering streng veroordeelt..in pakweg hamastan zou de man verheerlijkt worden,geprezen om zijn moed,zijn familie beloond,een straat of jeugdkamp naar hem genoemd..

  en ja ik weet dat er mensen waren die baruch een “held vinden” maar dat zijn dan dezelfde mensen die vinden dat kleine kinderen zich”onzedelijk kleden” en raad is…. in Israel werd daartegen wel geprotesteerd en hard zelfs.

  ik wacht nog steeds op het eerste protest van de “vredelievende moslims” tegen het misbruik van hun religie…

  ik vrees dat ik nog lang zal mogen wachten…..

  Like

Reacties zijn gesloten.