Verenigde Naties verwelkomen Syrische bloedige dictatuur als lid van de Mensenrechtenraad [Likoed.nl]


Syrisch president Bashar al-Assad: “Israël heeft het gedaan!”

“Toen hij tot hen sprak, ‘Laat ons gaan en de slechte mensen pakken’, begon de grootste slechterik zijn mes te slijpen.” (Georgisch spreekwoord)

VN: Syrië van harte welkom als mensenrechten deskundige

door Likoed.nl [http://likud.nl]

Syrië heeft zich kandidaat gesteld voor een zetel in de VN Mensenrechtenraad. Dat is dus het Syrië dat het afgelopen jaar 15.000 eigen burgers op een vaak afschuwelijke wijze heeft vermoord.

Toch werd een motie van een aantal democratieën om de kandidatuur te verwerpen, door een grote meerderheid van dictaturen verworpen.

Daardoor zal Syrië naar verwachting de zetel volgend jaar toegewezen krijgen. Afgelopen november werd Syrië trouwens al gekozen in het Mensenrechtencomité van de Unesco. Dat er toen ook al duizenden burgers door het regime waren afgeslacht, legde geen enkel gewicht in de schaal.

Soedan: genocide geen bezwaar voor lidmaatschap van de VN Mensenrechtenraad
Het Afrikaanse islamitische land Soedan heeft zich eveneens gekandideerd als lid van de VN Mensenrechtenraad. Aangezien de landen in Afrika gezamenlijk hebben afgesproken dat er geen tegenkandidaten zullen worden genomineerd, betekent dit Soedan daadwerkelijk lid zal worden van de VN Mensenrechtenraad.

Dit terwijl Soedan niet bepaald goed bekend staat om zijn mensenrechtensituatie. Er loopt momenteel notabene een aanklacht bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag vanwege de genocide op 2 miljoen zwarten en christenen.

Zimbabwe: dictator wordt VN ambassadeur
Onlangs is dictator Mugabe van Zimbabwe door de Verenigde Naties vereerd met de benoeming tot ‘Ambassadeur voor Toerisme’. Dit ondanks het feit dat deze wrede dictator heeft de complete economie van zijn land – waaronder de toeristische sector – volledig heeft vernield en vele burgers en politieke tegenstanders vermoord.

Op grond daarvan heeft hij een internationaal reisverbod; hij mag zijn land dus niet verlaten. Echter dit alles weerhield de VN er niet van om hem tot ambassadeur voor toerisme te benoemen.

Theater van het absurde
Bovengenoemde drie nieuwe recente absurditeiten maken weer eens duidelijk hoe de Verenigde Naties gekaapt zijn door (islamitische) dictaturen. Dat was al duidelijk nadat het Libië van Khadaffi in 2003 gekozen was tot voorzitter (!) van de VN Mensenrechtenraad.

Speciaal de VN ‘Mensenrechtenraad’ blijkt zich meer bezig te houden met het uit de wind houden van dictaturen en het beschuldigen van democratieën, dan met mensenrechten. Houdt u dat in gedachten als u weer eens een van de ontelbare beschuldigingen van deze VN organisatie aan het adres van Israël ziet.

Een gedachte over “Verenigde Naties verwelkomen Syrische bloedige dictatuur als lid van de Mensenrechtenraad [Likoed.nl]

  1. Heeft Wilders tóch gelijk met zijn wens om uit al deze organisaties te willen stappen. Zouden meer, zichzelf ‘beschaafd noemende landen moeten doen. De UN is niets anders meer dan de Arabische Liga aan de Hudson.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.