Derde grootste terreurgroep in Gaza (de PRC) richt academie op voor terroristen [Elior Levy]


De terroristen van de PRC (Volksverzet Comité’s), nà Hamas en de Islamitische Jihad, de grootste terreurformatie in Gaza, moeten terug naar school. Voor hen werd speciaal de Shahid Imad Hamad Academie voor Militaire Opleiding opgericht. Toegegeven: ze zijn al bijzonder goed bedreven in het vermoorden, doodschieten, aanslagen plegen op Joodse bejaarden, vrouwen en kinderen, maar ze kunnen nog steeds niet rekenen, lezen of schrijven. Hadden ze dat maar beter eerst geleerd… Enfin, thans kunnen de terroristen in Gaza een diploma behalen van officiële en professionele Zionistendoder. Beroep: Terrorist? Een vak als een ander… alleen in Gaza.

PRC runs terror academy

PRC terroristen moeten terug naar school

door Elior Levy [Ynet]

De strijd om de grootste terreurgroep van de Gazastrook te worden kent drie zeer belangrijke spelers: Hamas, de Islamitische Jihad en de Volksverzet Comitées (PRC). Er zijn nog een dozijn andere terreurgroepen in Gaza maar dit zijn de drie grootsten en belangrijksten. Elke organisatie probeert zoveel mogelijk steun te verwerven en zoveel mogelijk nieuwe leden aan te trekken voor hun korpsen om tegen Israël te vechten.

In een poging om de militaire vaardigheden van zijn leden te verbeteren, heeft de militaire vleugel van de PRC, de beruchte al-Nasser Salah ad-Din Brigades, de Shahid Imad Hamad Academie voor Militaire Opleiding opgericht. Deze week hebben de eerste afgestudeerden hun diploma ontvangen nadat ze zich hadden bekwaamd in het vechten in de Gepantserde Korpsen.

De academie werd genoemd naar Imad Hamad, die door het IDF werd uitgeschakeld in Rafah op dezelfde dag toen in augustus 2011 meervoudige terreuraanslagen werden uitgevoerd nabij Eilat die het leven kostten aan acht Israëliërs. Hamad was de bevelhebber van de militaire vleugel van de PRC, en is gekend om de eerste te zijn die soldaat Gilad Shalit in gevangenschap kon verhoren.

Volgens de PRC, werd de militaire school opgericht met het doel om druppelsgewijze zijn leden de grondbeginselen van oorlog bij te brengen en om hun gevechtsvaardigheden te verbeteren via een intensieve opleiding, zodat zij voorbereid zijn om “om het even welke aanval tegen het Palestijnse volk af te slaan”. Een kopstuk van de PRC, gekend als Abu Suhaib, verklaarde dat de school er hard aan werkt om de efficiency van de militaire vleugel te verhogen.

Volgens Abu Suhaib omvat het leerplan fysieke training, het gebruik van anti-tankraketten en studies in militaire en defensie tactieken. Suhaib vertelde erg trots over het feit dat de leden van de PRC niet enkel worden onderwezen in militaire strategieën maar ook religieuze waarden worden bijgebracht, “zodat zij de Zionistische vijand in het volste vertrouwen met de overwinning van Allah kunnen confronteren.”

De PRC, zo vertelde Abu Suhaib, streeft ernaar om zoveel mogelijk nieuwe leden op te leiden zodat zij de fakkel kunnen overnemen en het pad van de voormalige leiders van de PRC die “hun leven offerden” kunnen volgen.

En dan is het speeltijd voor de studenten van de PRC…

door Brabosh.com

Gewoonlijk focust de media van Hamas enkel op trainingen van hun eigen Hamasmilities. Blijkbaar raken ze toch zelf helemaal in vervoering van de trainingskampen van de Volksverzet Comitées. Dus plaatste Hamas op 17 september 2011 de volgende fotosessie van een training van terreurgroep op één haar websites, deze keer op The Palestine Times. Hou wel in het achterhoofd dat westerse linkse aanhangers van Hamas en Co altijd beweren dat Hamas zèlf niet zo gewelddadig [meer] is of dat zou zijn, maar dat het leden van dat andere dozijn terreurgroepen zijn die Gaza ‘rijk’ is. Hamas en aanhang is dan ook altijd woest dat Israël en het IDF Hamas aansprakelijk houden voor eender welke terreuraanval die vanuit Gaza komt. Nochtans is die beschuldiging meer dan terecht.

Fotosessies zoals deze bewijzen dat Hamas inderdaad alle groepen min of meer controleert, in zoverre natuurlijk dat je krokodillen en andere crimineel addergebroed kunstjes kan leren zoals ‘rechtop staan’, ‘pootje geven’ en meer van dattum. Foto’s zoals deze bewijzen ook dat Gaza nog steeds een broeinest is voor terreurgroepen allerhande, waar ze altijd wel mogelijkheden en faciliteiten vinden om zich te trainen en een de facto verzamelplaats voor alle Jodendoders van de wereld waarmee niet te praten en ook niet te onderhandelen valt. Zij begrijpen enkel de taal der wapens en dat is ook de enige taal waarin Israël met hen beter kan blijven communiceren vóóraleer het dak naar beneden komt.


De milities van de Volksverzet Comitées zijn buitengewoon gevaarlijk. Het zijn extremistische moslimfundamentalisten met in de ene hand de koran en in de andere een machinegeweer. Zij houden zich voornamelijk bezig met het afvuren van raketten en/of mortiergranaten op willekeurige burgerdoelwitten in Zuid-Israël. Je zou kunnen denken dat deze criminele bende maar één passie heeft en dat is Joden vermoorden, maar dat klopt niet helemaal.

Eerst is er altijd de religie, de Islam, de Koran als hèt ultieme Handboek om Joden te vermoorden. Je weet dus ook nooit zeker wanneer ze tussen enkele slachtpartijen door opeens een pauze nemen om te bidden tot Allah en zijn profeet Mohammed. Dat is voor dat islamistisch zootje ongeregeld een ware bron van Jodenhaat, bloed en moord. De foto hieronder is zo’n “pauze”. Toch één positieve noot: Bedenk wel dat telkens dat die killers een “pauze” nemen, er anderzijds toch ook het leven van één Jood of een Joods gezin van massacre wordt gespaard. Dus die religieuze “pauzes” bewijzen toch ook zo hun ‘nut’. 😦


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

7 gedachtes over “Derde grootste terreurgroep in Gaza (de PRC) richt academie op voor terroristen [Elior Levy]

 1. Wow!

  En wat denk je Katrien, zou er ook voor niet-Joodse pro-Israëlactivisten zoals Brabosh een veilig onderkomen beschikbaar zijn in Israël als de grond hier te heet onder de voeten wordt?

  Asiel aanvragen in Israël op “morele gronden” en een “algemeen gevoel van onveiligheid” misschien? Of moet je eerst Jood worden en kan dat wel als atheïst? 🙂

  Like

 2. het was zelfs oorspronkelijk de bedoeling om nog dit jaar te vertrekken.
  maar zijn een paar “factoren” die een rol daarin spelen..zoals daar zijn werk,school(vooral dat) huisvesting in Israel(mijn kot is daar te klein voor 3 mensen dus ga ik de bouwmarkt maar ondersteunen) en dat maakt allemaal dat het een beetje is uitgesteld

  maar vertrekken doe ik zeker.(hoe sneller mijn “uitgebuite palestijnse bouwvakkers “werken des te beter hahaha)

  Like

 3. Jawel Bungeneers. Die politici wisselen van partij zoals ze van kleren wisselen. Vroeger hadden ze nog het fatsoen om een overstap nà verkiezingen te doen.

  Nu doen ze het open en bloot en lachen ons vierkantig uit als we ons ongenoegen daarvoor uiten en ze ter verantwoording roepen.

  Maar als je de lonen bekijkt van die politici, ben ik niet verbaasd dat ze zo gemakkelijk overstappen. Politici zijn de hoeren van de samenleving, voor dertig zilverlingen gaan ze voor alles en iedereen plat.

  Ps: “wat ga ik belgenland(niet) missen binnen een paar maand” ben je misschien van plan om aliyah te maken?

  Like

 4. “te praten valt met hamas” …natuurlijk maar dan wel enkel over vernietiging van alles wat Joods is…
  nu bij fatah zit anders ook wel fraai volk hoor(oa.al-aqsa- gematigd noemen ze dat dan..
  OT. het al gehoord van Bungeneers Hugo ? staat nu op de lijst van de n-va. en dan durven onze “heren politici” nog steeds beweren dat ze in de politiek zitten om de mensen te dienen..nadat ze zich zelf “bediend” hebben natuurlijk.
  oh wat ga ik belgenland(niet) missen binnen een paar maand

  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/mediatheek/programmas/journaal/2.23980/2.23981/1.1416003

  Like

 5. Ah wat… ik vraag me soms af hoeveel mensen wel weten dat er behalve Hamas er nog een dozijn andere terreurgroepen actief zijn in Gaza, die nog veel moordzuchtiger en agressiever zijn. De groep die het meest actief is op het terrein en het merendeel va afgevuurde qassamraketten en mortiergranaten op Israël voor zijn rekening neemt, is de Islamitische Jihad.

  Met medeweten en instemming van Hamas natuurlijk, dat zichzelf de laatste jaren wat gedrukt heeft en de andere terreurgroepen de vrije hand geeft.

  Een truuk die zo goed lijkt te werken dat westerlingen zelfs zeggen dat er met Hamas “te praten valt” en dat Israël met Hamas rond de tafel moet gaan. Misleiding en bedrog natuurlijk. Zolang Hamas aan het roer staat, wordt Israël belegerd, door henzelf en/of de rest van de Gazaanse terroristenbendes.

  Like

 6. “En dan is het speeltijd voor de studenten van de PRC…”

  tot het IDF met de “bel rinkelt” om het einde van de speeltijd aan te kondigen.dan gaan al die brave “studentjes zich weer verschuilen achter de rokken van hun vrouwen” zoals het echt kindjes betaamt..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.