IDF-officieren schrijven open brief: Wij zullen de bevelen uitvoeren, ook als Iran het doelwit is

Israëlische F-15 I gevechtsvliegtuigen scheren door het luchtruim

Brief von Offizieren: Wir werden Befehle ausführen

door Michael Selutin [www.israelheute.com]
vert. E.J. Bron [ejbron.wordpress.com]

Honderd reserveofficieren van het Israëlische leger hebben een open brief aan de regering geschreven, waarin ze duidelijk maken dat zij alle bevelen zullen opvolgen, ook als het gaat om een aanval op de Iraanse atoominstallaties.

De brief van de officieren kwam als antwoord op een brief van 400 academici, die piloten van de Israëlische luchtmacht ertoe hadden opgeroepen bevelen m.b.t. een aanval op Iran niet op te volgen.

Enkele passages uit de brief van de officieren aan minister-president Netanjahoe:

“Wij, 100 officieren van de luchtmacht, de marine en de infanterie, maken hiermee bekend, dat wij ieder bevel en iedere missie van het leger of de regering zullen uitvoeren.”

Het doelwit van Iran: Israël vernietigen
Het doel van de Iraanse nucleaire ambities: Israël vernietigen

“Het is eigenlijk vanzelfsprekend, dat onze deelname aan de militaire dienst een uitdrukking van ons vertrouwen in het systeem is. Het lijkt er echter op, dat tegenwoordig zelfs het meest vanzelfsprekende gezegd moet worden.”

“Wij hebben besloten om deze brief te schrijven, nadat een initiatief Israëlische piloten ertoe had opgeroepen bevelen van hun meerderen te misachten. Verder willen wij aan de regering en de bevolking duidelijk maken, dat de reservisten van het Israëlische leger nog altijd een pijler van de Israëlische natie zijn.”

“Wij verzetten ons daarom tegen iedere oproep om bevelen te misachten en de solidariteit, evenals de sociale en nationale verantwoordelijkheid, te ondermijnen, waarop het Israëlische leger en zijn reserve-eenheden zijn opgebouwd.”

5 gedachtes over “IDF-officieren schrijven open brief: Wij zullen de bevelen uitvoeren, ook als Iran het doelwit is

  1. De actualiteit gebiedt dat rond om Israel geen vrede heerst. Sirie. Libanon,Egypte,Gaza. De moslims houden overal waar dezen bijelkaar wonen(Sjeieten-Soeniten) onderling haar strijd gaande. Veel geweld wordt van deze genoemde landen voornamelijk gevoed door Iran met geld,wapens,instructeurs en andere binnengevlogen,betaalde huurlingen. In Sirie is Rusland ook een partij ,met haar eigen belang,die groepen wapens levert. Turkije,Frankrijk gaan ook niet meer vrijuit. Wie stopt dat geweld? Israel behoort haar legermacht in uiterste paraatheid te houden en indien in uiterste geval dienende de wereldvrede de grootste boosdoener Iran een kopje kleiner te maken. Dienende de veiligheid van Israel is het eigenlijk nu al de taak van Israel om in te grijpen(Mossaad) en het regiem daarbij systematisch te vernietigen. Voor de veilgheid van de gehele wereld te laten zien dat haar luchtmacht superieur is.

    Like

  2. Israel en hun legermacht laten zich in ieder geval niet piepelen door diestaatondermijnende, angsthazige, quasi intellectuelen. De tijd van pappen en nathouden is allang voorbij, haast te laat ook voor actie. Maar dit land en hun inwoners houden het hoofd koel en hun rug recht, de tweede wereldoorlogholocaust hebben ze allang achter zich gelaten. Wat een moed, wat een koelbloedigheid. Moge Israel op alle fronten winnen, Helden al vanaf begin verleden eeuw,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.