Hamas parlementair Ahmad Bahr: O Allah, vernietig de Joden en hun aanhangers [video]

Intussen draait de Jodenhaatwinkel in het Midden-Oosten gezwind verder en niemand in het Westen die daar blijkbaar aanstoot aan neemt, laat staan dat het ergens in de media wordt vermeld. Het volgende sermoen werd afgestoken door niet minder dan Ahmad Bahr, Afgevaardigd Woordvoerder van het Hamas Parlement in Gaza. De officiële omroep Al-Aqsa TV in Gaza zond het uit op 10 augustus 2012. In het Engels ondertiteld door Memri TV http://www.memritv.org/.

Opmerking: Ahmad Bahr roept op om de Joden te vernietigen, dus niét speciaal de Zionisten of de Israëliërs. In tegenstelling tot vele naïeve linkse pro-Palestijnse nitwits en ngo nitwits in het Westen maken de Israël- en Jodenhaters in het Midden-Oosten dat onderscheid niét. “Alle Joden” moeten eraan, zonder onderscheid en waar ze zich ook maar bevinden.

En niet alleen de Joden moeten eraan geloven. Ook de aanhangers van de Joodse staat zoals ondergetekende Brabosh, kunnen maar beter op hun tellen passen. Ik wilde net op vakantie gaan naar Gaza, maar dat zal ik dan toch even moeten uitstellen. 😉

Ahmad Bahr: “Als de vijand ook maar één voet zet op een vierkante centimeter Islamitische grond, dan wordt de Jihad een individuele plicht, een opdracht voor elke moslim, man of vrouw. Een vrouw kan deelnemen [aan de Jihad] zonder de toestemming van haar echtgenoot, en een dienaar zonder de toestemming van zijn meester. Waarom? Om deze Joden uit te roeien.”

[…]

“O Allah, vernietig de Joden en hun aanhangers. O Allah, vernietig de Amerikanen en hun aanhangers. O Allah, tel ze één voor één en vermoordt ze allemaal zonder er een over te slaan.”

Misschien dat Ahmad Bahr een opinieartikel kan schrijven voor DeWerelmorgen.be of voor De Morgen? Of waarom de man niet uitgebreid laten interviewen door Rudi Vranckx op Canvas TV of VRT Eén of waarom ook niet op de Nederlandse NOS televisie? Ik ben ervan overtuigd dat dit altijd wel op de een of andere manier zal uitgelegd wordt als een legitieme houding waarover “gediscuteerd moet worden”.

Want tenslotte is het toch “de schuld van de Joden” zèlf die aan de basis ligt van de algemeen verspreide Jodenhaat niewaar? En de rest van de anti-Israëlmeute zal verontwaardigd uitkrijsen: “Dat is de ware Islam niet. Islam is vrede. Islam houdt van alle mensen”. Maar ik heb nog nooit in een Midden-Oostenland een of andere gezagsdrager in het Arabisch horen zeggen dat de Islam van de Joden houdt. Misschien heb ik dat stukje gemist. 😦

2 gedachtes over “Hamas parlementair Ahmad Bahr: O Allah, vernietig de Joden en hun aanhangers [video]

  1. Brabosh, tenminste hou je je gevoel van humor nog. A’propos het zwijgen der Westerse media betekent volgens de alom oude wijsheid “wie zwijgt stemt toe”. Zo eenvoudig is het.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.