Palestijnse openbare omroep PA TV verheerlijkt terrorist van 13 moorden met muziekvideo

PA TV music video honors killer of 13

door Itamar Marcus [palwatch.org]

Op 30 juni 2012 zond PA TV (eigendom van Al Fatah, de ‘gematigde’ partij van Mahmoud Abbas), de openbare omroep van de Palestijnse Autoriteit, andermaal een haatprogramma uit, deze keer opgedragen aan de terrorist Nasser Awais, die veertien keer levenslange gevangenisstraf uitzit voor moord in een hele reeks bloedige terreuraanslagen. Hier is onder meer een aanslag inbegrepen op gasten tijdens de viering van een Bat-Mitzva en de moord op een baby. Daar is inderdaad héél wat heldenmoed voor nodig… 😦

Doorheen het hele programma refereert de moderator van PA TV voortdurend naar Awais als “de heldhaftige strijder” of de “heldhaftige gevangene”. De openbare zender PA TV zond tegelijk een korte muziekvideo uit om hem te eren. De volgende woorden verschenen naar het plaatje van de terrorist:

“Heldhaftige gevangene, Nasser, gearresteerd op 13 april 2002, veroordeeld tot 14 maal levenslange opsluiting, 50 jaar en zes maanden. Door uw geduld en veerkracht heeft u het meest opmerkelijke heroïsme bereikt. Heldhaftig gevangene Nasser Awais, uit het vluchtelingenkamp Balata, Nabloes, u piekt torenhoog zoals solide bergkammen.”

Het volgende is de volledige transcriptie van het segment:

PA TV gastvrouw: “Wij dragen dit programma op aan onze broeders, de gevangen en natuurlijk ook aan de heldhaftige strijder, gevangene Nasser Awais. Wij dragen dit programma ook op aan de gevangen Ahmed Abu Khader. Zij werden op dezelfde dag gearresteerd, voor hun heldenmoed en voor het verdedigen van hun thuisland, Palestina.

Tekst onder de foto’s van de terroristen: “Heldhaftig gevangene, Ahmed Abu Khader” – “Heldhaftig gevangene, Nasser Awais”

PA TV gastvrouw: “Kijkers en onze broeders, de gevangenen, het volgende geeft informatie over de heldhaftige strijder, gevangene Nasser Awais.”

Tekst onder de foto’s van de terroristen: “Heldhaftige gevangene, Nasser, gearresteerd op 13 april 2002, veroordeeld tot 14 maal levenslange opsluiting, 50 jaar en zes maanden. Door uw geduld en veerkracht heeft u het meest opmerkelijke heroïsme bereikt. Heldhaftig gevangene Nasser Awais, uit het vluchtelingenkamp Balata, Nabloes, u piekt torenhoog zoals solide bergkammen.”


Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.


Brabosh.com / VVvI sinds 31 januari 2009 onafgebroken in de Top Tien

WordPress Nederlandstalige blogs (Nederland en Vlaanderen samen)

(hieronder stand op woensdag 15 augustus 2012)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.