Saoedi’s discuteren op openbare TV hoe de Joden paasbrood bakken van moslimbloed


Riyad, Saoedi-Arabië, 14 augustus 2012. De volgende Joodse Pasen (Pesach) is nog een heel eind weg, maar ‘deskundige’ Saoedi-Arabieren zijn altijd bereid om tijdig aan de kijkers uit te leggen hoe een en ander in zijn werk gaat. Uiteraard onder elkaar – en in het Arabisch dus – behoort het verspreiden en het ophitsen tot Jodenhaat tot hun dagelijkse cultuur. Tegenover het beschaafde Westen – waar al de petroleumeuro’s en dollars vandaan komen, houden ze zich – in het Engels – meestal aan de oppervlakte.

Aldus, zitten in een hoogst moderne televisiestudio, een stel netjes geklede Arabische heren elkaar op de schouder te slaan hoe ze het best de Joden kunnen vermassacreren. Beschaving heeft maar een dunne schil. Dit hoogst bedenkelijke debat op de Saoedische openbare omroep werd bovendien over de hele Arabische wereld uitgezonden.

Denk daar straks ook eens aan, wanneer u uw benzinetank weer vol Arabische petroleum gooit. Hoeveel haat jegens U-ZELV-E, jegens het Westen en de Joden drijft in en op uw favoriete Saoedische olie, die uw motor vandaag weer lekker stinkend laat sputteren. Ik neem straks de fiets wel, ik heb er even mijn buik van vol… 😦

Arab TV show discusses how Jews bake matzoh with human blood

door Elder of Ziyon [elderofziyon.blogspot.be]

Dr. Salman bin Fahd al-Odah, Assistent Secretaris-generaal van de Federatie van Moslim Geleerden, gaf in het Ramadan TV programma een uitgebreid interview weg, dat over de hele Arabische wereld werd uitgezonden. Het onderwerp dat dokter Al-Odah’s aansneed was: “de Joden”.

Recente Arabische versie van de Protocollen

Hij sprak goedkeurend over het nepverhaal de Protocollen van de Wijzen van Zion, evenals over een Arabisch boek getiteld “Stenen op het Schaakbord” met een gelijkaardig thema. Hij haalde tevens de zelf-hatende Jood Norman Finkelstein aan die hij prees voor zijn “moedige posities tegen het Holocaust verhaal”, zeggende dat het allemaal erg overdreven is en dat de Joden museums oprichten om sympathie voor zichzelf te winnen.

Hij zei dat de Joden het meest racistische volk op aarde zijn en dat de Koran de Joden als verraderlijk en moordzuchtig beschrijft. Hij zei ook dat de definitieve veldslag tussen Moslims en Joden weldra op komst is. Hij sprak over het feit dat de Arabische vertaling van Talmoed wordt verkocht op de boekenbeurs in Riyad en hij dat goedkeurt omdat hij van oordeel is dat de vertaling een wapen is voor moslims om de verachtelijke mentaliteit van de Joden te bewijzen.

Hij ging door met te zeggen dat de Talmoed en andere Joodse heilige boeken aanzet tot moord op niet-Joodse kinderen om er matses, het Joodse Paasbrood, van te maken en hij vertelde erbij dat dit historisch gedocumenteerd werd in een Arabische roman genoemd “Het bloed van het ongedesemde brood van Zion.

Hij zei ook, ten bewijze, “Ik heb een verhaal gelezen over een dokter die in een laboratorium werkte en nabij een Joodse familie woonde die hem aldus om mensenbloed verzochten, en alzo begon hij te onderzoeken om uiteindelijk het schandaal te ontdekken” van dat de Joden matses bakken met menselijk bloed.