Presidentskandidaat Mitt Romrey kiest erg pro-Israëlische Paul Ryan als running mate

Norfolk, VS, 11 augustus 2012 op het museumfregat USS Wisconsin: Presidentskandidaat voor de Republikeinen Mitt Romney stelt de ultraconservatieve Paul Ryan voor als zijn running mate en “de volgende president van de Verenigde Staten”. Ryan wordt algemeen beschouwd als een sterke verdediger van de Joodse staat en een Vriend van Israël.

Romney VP Choice Very Pro-Israel

door David Lev [Arutz-7]

Paul Ryan, die door Mitt Romney werd gekozen als zijn vice-president in de aanstaande Presidentsverkiezingen van de V.S., wordt door de leiders van de Israëlische en Amerikaanse Joodse gemeenschappen beschouwd als een sterke verdediger van Israël.

Ryan, een Republikeins congreslid uit Wisconsin, zei onder meer het volgende:

“Amerika heeft in het Midden-Oosten geen betere vriend dan de natie van Israël. Niet alleen is Israël de enige volledig goed werkende democratie in het gebied, met een regering die verkozen werd door het volk en dat de rechtsstaat handhaaft, maar het is ook een waardevolle bondgenoot tegen het Islamitisch extremisme en terrorisme.”

Op zijn website schrijft Ryan dat Amerika en Israël “gedeelde democratische waarden en nationale belangen gesteund worden door een nauwe vriendschap met Israël te handhaven .” Hoewel, schrijft hij “terwijl ik geen rol heb in de diplomatieke besprekingen over de oplossing van het Israëlisch-Palestijnse conflict, zou Amerika Israël niet onder druk moeten zetten om met een vredesakkoord in te stemmen dat waarschijnlijk niet zal resulteren in vrede en veiligheid.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.