Libanees parlementslid: ‘Iraans atoomwapen zal komaf maken met Israël en de Zionisten’ [video]

Hizbullah MP General (ret.) Walid Sakariya:
“Iranian Nuclear Weapon to “Finish Off the Zionist Enterprise”

Wat volgt is een uittreksel uit een interview met een parlementslid van Hezbollah in Libanon, de gepensioneerde generaal Walid Sakariya, zoals dat werd uitgezonden op de Libanese televisie Al-Manar TV op 7 augustus 2012 [bron en vert.: Memri TV]. Het kan interessant zijn voor diegenen die tot op vandaag blijven ontkennen dat Iran werkt aan de productie van atoomwapens, terwijl dat in het Midden-Oosten zélf nergens wordt ontkend, integendeel.

Zoals bekend staat al sinds december 2004 deze Libanese TV zender op de Amerikaanse lijst van terroristische organisaties, dit in tegenstelling tot de Europese Unie dat Hezbollah niet als een terreurorganisatie beschouwt “omdat ze politiek vertegenwoordigd zijn in het Libanese parlement”. Wel ja 😦

Al-Manar vertegenwoordigt de ‘media arm’ van Hezbollah en is de bron van anti-Israël en anti-V.S. propaganda die boodschappen verspreid van haat en geweld“, aldus Abraham Foxman, de directeur van de Anti-Defamation League (ADL) op 25 juli 2012.

Op 31 juli jongstleden werd de applicatie van Al-Manar TV verwijderd van Google en Apple. Ook van Facebook werd de applicatie opgedoekt en het account van Al Manar werd reeds tot vijf keer toe opgezegd. De media oorlog tussen de islamistische Jihad en de beschaafde wereld loopt onverminderd verder…

Parlementslid Walid Sakariya op Al Manar TV:

“Mijn analyse is de volgende: Wanneer Iran een atoommacht wordt, zal dit het hele evenwicht in het Midden-Oosten veranderen. In dergelijk geval zal Syrië trouw blijven [aan het Iraanse regime] – zelfs wanneer er een uitputtingsslag tegen wordt gevoerd – om dit doel te bereiken, omdat dit [atoom] wapen ook in het belang is van Syrië en niet enkel van Iran.”

“De kijkers moeten dit niet interpreteren alsof Syrië in dienst is van een Iraanse agenda. Dit nucleair wapen is bedoeld om een balans van de terreur te creëren met Israël, om af te rekenen met zionistische onderneming en om alle Israëlische agressie tegen het Arabische volk te beëindigen.”


Met dank aan Herman Nieman voor de hint.

2 gedachtes over “Libanees parlementslid: ‘Iraans atoomwapen zal komaf maken met Israël en de Zionisten’ [video]

  1. “…agressie tegen het Arabische volk te beëindigen…” ‘k Wist niet dat er maar 1 Arabisch volk bestond. De man is niet alleen een psychopaat maar kent z’n geschiedenis niet.
    En, alsof Iraanse atoomwapens een einde zouden stellen aan het Midden-Oostenconflict.
    ’t Zal hem op een dag slecht bekomen, zeker weten.
    Ben

    Like

Reacties zijn gesloten.