Hillary Clinton dansend in Johannesburg voor de boycot van Israël door Zuid-Afrika [video]

Commentaar van Aussie Dave [Israellycool] op de frêle danspasjes van Hillary: “Dat ene moment dat je wat onhandig staat te dansen voor de camera’s en iemand van de lokale bevolking tegen je kruis staat aan te schurken“. [That moment when you awkwardly dance for the cameras, and have one of the locals gyrate against your crotch.]

Hillary Gets Her Freak On

Hillary Clinton, minister van Buitenlandse Zaken voor Barack Obama, hier te zien in Johannesburg (Zuid-Afrika) waar ze dinsdag 7 augustus 2012 zich op de dansvloer waagde, tijdens een diner dat haar werd aangeboden door de Z-Afrikaanse minister van BuZa Maite Nkoana-Mashabane. Niet geschikt voor jeugdig publiek! Maaglijders gelieve door te scrollen naar het volgende item.

Wellicht ging Hillary zo uitgelaten te keer omwille van de plannen van de Z-Afrikaanse regering om Israël economisch te boycotten door goederen die afkomstig zouden zijn uit Judea & Samaria, voortaan te etiketteren als “Made in the Palestinian Territories“. Het is niet bekend hoe en of ze reageerde op dit heikel onderwerp bij die Zuid-Afrikaners, die zoals bekend vroeger gebukt liepen onder de Apartheid en thans een nieuwe Apartheidspolitiek verdedigen ten aanzien van de Joodse staat.

Eerder werd in Pretoria, Zuid-Afrika, op 28 juni 2012 door een 300-tal Afrikanen vreedzaam gedemonstreerd als steunbetuiging voor Israël. De Afrikaner op het plaatje hiernaast, was alvast niet akkoord met de boycot van Israëlische goederen. Jammer, maar deze man was niet uitgenodigd op het wilde feestje van Hillary.

3 gedachtes over “Hillary Clinton dansend in Johannesburg voor de boycot van Israël door Zuid-Afrika [video]

  1. In de USA is de beweging voor de emancipatie van zwarten helemaal gekaapt door figuren die heftig tegen Israël zijn -en dat is zacht uitgedrukt. Nochtans speelde de joodse gemeenschap een zeer grote rol in de vorig eeuw in die beweging -de trouwste en vurigste verdedigers van de zwarte bevolking waren precies de jewish-americans. Trouwens Maarten Luther King steunde tenvolle de opbouw van Israel. Dat wordt allemaal onder de mat geveegd onder de Obama-administratie -met de eerst eals zwarte president aanzien man.

    Like

    1. Als het een Joodse liberaal of democraat is betwijfel ik of hij überhaupt een zier om Israël geeft. Daarnaast zijn de meeste Amerikaanse Joden de laatste tijd sowieso seculier.

      Like

Reacties zijn gesloten.