Die miserabele vettige Belgische bastaarden toch met hun miezerige politiekers en… [satirevideo]

Ook de Belgische veiligheidsdiensten bewijzen de wereldgemeenschap hoe je het best en vooral vakkundig’ de wereldwijde dreiging van de Jihad “Made in Belgium” moet aanpakken… dat wordt weer lachen geblazen of… was het alweer om te huilen?

Miserable Fat Belgian Bastards

Altijd interessant en vooral leuk als je wat wilt te weten komen over je eigen volk en de [voor]oordelen die leven bij de buren. Deze videocollage is een verzameling satirische en minder satirische boutades over “The Belgians”, met hun patatfrietkotcultuur, hun Manneke Pies, de wafelijzerpolitiek, hun te kleine patatten, hun passies die niet meer inhoud hebben dan de natte dweil van hun Oost-Europese poetsvrouw, kortom: lachen, geblazen met onder meer Rowan Atkinson (Mister Bean), Monty Python en zovele andere Britse grapjassen. 🙂

8 gedachtes over “Die miserabele vettige Belgische bastaarden toch met hun miezerige politiekers en… [satirevideo]

 1. In Nederland waren lang geleden (jaren ’70-’80) de z.g. “Belgenmoppen” nogal populair. Ik wist niet dat GB en de USA zo veel te lachen hadden/hebben over onze sympathieke Zuiderburen…Zo verbaasde mij de anti Franse houding van de Yankees enige tijd geleden…

  Misschien een overblijfsel van de angelsaksische koloniale minachting op het continent dat ze 400 jaar met opzet hebben gesaboteerd om maar geen echte continentale concurrentie te hebben?

  Dat een Amerikaan stomme geintjes over het Avondland maakt gaat er bij mij helemaal niet in…Geïmiteerde accentjes bedenken over een vermeende non-US uitspraak terwijl het hondsvot niet eens een tweede of derde taal spreekt…

  Like

  1. Zowat de grootste ramp die de Nederlanden overkwam was toen in 1585 de Spanjaarden de zuidelijke Nederlanden veroverden (Val van Antwerpen) en het doek viel over de Gouden Eeuw van Antwerpen. In de twintig jaren die volgden trokken meer da de helft van de Antwerpenaren naar het noorden, op de vlucht voor de Spaanse Inquisitie. Vooral naar Haarlem en Amsterdam.

   Dat Amsterdam nà Antwerpen in de 17de eeuw zijn Gouden Eeuw beleefde is geen toeval maar het directe resultaat van de emigratie van de gevluchte Vlamingen naar de noordelijke Nederlanden.

   Na het keizerrijk van Napoleon Bonaparte werden de Nederlanden onder Willem I van Oranje kort weer herenigd (1815-1830). Maar het mocht niet baten. Na 230 jaren scheiding (het bezette gekerstende Vlaanderen versus het Vrije Nederland), gescheiden religieuze ontwikkeling (katholiek Vlaanderen jegens protestant Nederland) was er mentaal weinig overgebleven dat de Nederlanden verbond. Jammer.

   Like

   1. nou een ééngemaakt Nederland zie ik zitten hoor !
    maar heb eigenlijk een beter idee !
    als Israel nu is gewoon de verenigde Nederlanden kwam “bezetten” en maken er ineens een Joodse staat van (is dat gedoe tussen katholiek en protestant ook opgelost) voeren het Hebreeuws in als enige taal (lost het taal probleem op)..zoals je ziet voor alles is een oplossing…

    Like

    1. Een beter idee is Brussel aan Nederland schenken, dan is die taalkwestie (in België) tenminste toch al opgelost en zij wij tegelijk die Brusselse wafels kwijt. Als bonus krijgt elke Nederlander een pak vettige Vlaamse frieten er gratis bij geserveerd. 🙂

     Like

   2. Dat Vlamingen een probleem hebben met “Vile France” ligt natuurlijk voor de hand…
    Ik refereerde meer naar de door mij gedetecteerde minachting voor Fransen door US-
    burgers. Brussel moogt u houden; in Nederland hebben we al genoeg problemen met allochtonen…

    Like

  2. Ik heb toevallig net het boek “Vile France” uit en ik moet zeggen dat die anti-Franse houding eigenlijk zo gek nog niet is.

   Like

Reacties zijn gesloten.