Israëlische soldaten gaan uit het dak: Call me maybe [muziekvideo]

Call me maybe – Israel soldiers

Israëlische soldaten gaan uit het dak

Los van het feit dat Israël na de VS en Rusland het beste leger van de wereld heeft (én 7 Arabische aanvalsoorlogen succesvol heeft afgewend!) blijken de Israëlische soldaten ook nog eens het meeste gevoel voor humor te hebben en over puik danstalent te beschikken. “If you cann’t beat them with guns, you always can beat them with humor,” luidt hun oorlogskreet. Daar hebben de onoverwinnelijke Arabische legers niet van terug! 🙂


Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.

2 gedachtes over “Israëlische soldaten gaan uit het dak: Call me maybe [muziekvideo]

  1. Waarschijnlijk is het Israëlische leger het beste leger ter wereld ook wanneer je de elite eenheden bekijkt en de ervaring met 64 jaar terreur en zeven oorlogen. Toegegeven
    de Russen, Amerikanen en Fransen hebben wellicht “hardere” methoden en niets ontziende killer-units maar daar staat wellicht tegenover dat Israëli’s van nature een hogere moraal en morele standaarden hebben en dat ze hun wapens precies hebben toegesneden op hun eigen omstandigheden.

    Like

Reacties zijn gesloten.