Saoedische judoka-met-hoofdoek gevloerd in een spiritueel gevecht om olympisch goud [video]

Hijab Girl Floored

Herinnert u zich nog die 16-jarige Saoedi-Arabische judoka, waar zoveel om te doen was omdat ze alleen de tatami op wilde als ze haar hijab (islamitisch hoofddeksel) mocht ophouden? Het Arabisch land, waar het woord vrouwenrechten niet eens in hun woordenboek voorkomt, dreigde de petroleumkraan dicht te draaien bleef druk zetten op het IOC of anders terreur! Uiteindelijk zwichtte het IOC voor de eisen van het Saoedi-Arabisch Olympisch Comité en maakte een uitzondering voor deze judoka.

Intussen is op 3 augustus ’12 de strijd gestreden. Eergisteren mocht de Saoedische Wojdan Shaherkani-met-hijab aantreden op de tatami tegen Melissa Mojica uit Puerto Rico in de categorie tot -78 kilogram. Het werden 82 seconden lang hoogst spiritueel genot. Met haar hijab, die meer op een zwarte plastieken badmuts geleek, ging ze in slow – very slow – motion de soepel bewegende Melissa te lijf. Anderhalve minuut later was het over en out voor de hottest babe uit Saoedi-Arabië.

Na afloop van het gevecht, waarbij ze nauwelijks een kans kreeg, barstte het 16-jarig meisje uit in een onbedaarlijke huilbui en viel in de armen van haar vader, die zelf een judo scheidsrechter is. “Ik ben trots, ik ben gelukkig en ik wil doorgaan met judo. Ik wil mijn fans bedanken voor hun steun,” zei Wojdan in tranen. “Ik was in het begin wat onzeker en bang, het was de eerste keer dat ik meedeed in een grote competitie en er lag veel druk op mij omwille van die kwestie rondom de hoofddoek. Ik voelde mij niet op mijn gemak omdat ik geen enkele ervaring heb met grote tornooien. Het eiste zijn tol van mij.

Ondanks het feit dat het Saoedisch meisje pas twee jaar geleden begon met judo en ze op de tatami aantrad in een blauwe judoband (een beginnersgordel), is zij er wel in geslaagd een ippon te scoren tegen de ganse organisatie van het IOC. Eén minuut stilte om de 11 Israëlische atleten te herdenken die in 1972 vermoord werden door een Palestijns moordcommando, was duidelijk teveel gevraagd aan het IOC, maar dit kon dan weer wel. Als het meisje niet uitgenodigd zou zijn geweest, had het meisje zich nooit kunnen selecteren hebben voor de Olympische deelname.

Wojdan, met zwarte badmuts en blauwe judoband.
Is it a bird? Is it a plane? No, it is Superman Super-hijab-babe!!” 🙂


Met dank aan Aussie Dave voor de hint.

12 gedachtes over “Saoedische judoka-met-hoofdoek gevloerd in een spiritueel gevecht om olympisch goud [video]

 1. ik heb eigenlijk medelijden met dat meiske,wil ze aan sport doen en dan nog moet je dat doen met een doek/muts op je hoofd.
  en de kans dat ze binnen 4 jaar terug op de OS is wel heel klein,..tegen dan is ze wss al “omgetoverd” in een luxe strandtent en geloof het of niet ik vind dat erg !

  Like

  1. Ah wat, het meisje is intussen toch eens buiten de deur gemogen. Dat kan niemand haar meer afpakken. Nu nog een knappe woeste martelaar aan de haak slagen en ze haalt gegarandeerd een mooi overlevingspensioen binnen van de Saoedische oliesjeiks. 😉

   Like

  2. Elders lees ik dat dit Saoedisch meisje speciaal naar de Olympics is gezonden om de hoofddoekenkwestie publiek aan te kaarten. Met gemiddeld 1 miljard TV-kijkers zal ze de nodige aandacht hebben gekregen. Verloren op de mat maar gewonnen tegen het IOC en gratuite winst voor de Islamistische Jihad. 😦

   Like

 2. Ik had gehoord dat het vooral haar vader was die aandrong op die hoofddoek. Had ze niet zonder mogen meedoen dan had hij het haar verboden mee te doen. Zo zat ze dus emotioneel in de tang. Arme ding.

  Like

 3. vieze dhimmi’s dat IOC, wel toegeven aan die hoofddoek/badmuts maar geen minuut stilte voor een geliquideerde Olympische ploeg uit Israel, ik vind dat hele IOC een stelletje walgelijke losers

  Like

  1. Dhimmi’s zijn de toekomst, Inge. Het Westen vermoslimst. Snelst groeiende religie wereldwijd, meeste bekeerlingen en gebedshuizen schieten als paddenstoelen uit de grond. Allemaal relatief onschuldig op het eerste gezicht tot je je bedenkt dat een goed percentage van de bekeerlingen (duizenden per jaar) Salafisten zijn. En Salafisten zijn een uitermate gevaarlijk stelletje. Vraag me af hoe het Westen eruit zal zien over pak ‘m beet twintig jaar. Ik voorspel veel hoofddoekjes.

   Like

   1. Besef je wel dat dhimmi’s tweederangsburger zijn, die getolereerd worden omdat zij een soort dhimmibelasting moeten betalen? Gaan we een nieuwe maatschappij toestaan die apartheid in zich heeft en uitdraagt?

    Like

 4. Dat hiermee de Islamisering van alle westerse landen reeds een voldongen feit lijkt te zijn is weer duidelijk door nu ook deze ordinaire knieval van het Olympisch Commitee voor de eisen van Saoedi Arabie..

  Ik herinner me nog de wereldwijde verontwaardiging toen op de Olympische Spelen een winnende ploeg Amerikaanse negers na hun medaille uitreiking de Black Panter groet bracht (Hitlerachtige gestrekte arm met de vuist).

  Dit is een zoveelste politieke knieval voor de eisen van de Islam om nu weer tijdens deze Olympische Spelen op straffe van religieuze uitsluiting (bang voor discriminatie!) het door Saoedi-Arabie verplicht gestelde dragen van de (evenzo vrouw-discriminrende) demonstratieve politiek-religieuze hoofddoek te moeten accepteren!
  En niemand zegt erwat van! Laat staan protesteert hiertegen!

  Waar blijft het protest van alle westerse vrouwen tegen deze grove vorm van discriminatie?
  Of willen zij over vier jaar alleen nog in een verplicht gestelde burka hun sport bedrijven?
  Zijn al die ( nu nog gelijkberechtigde) vrije sportieve vrouwen nu nog steeds zo naief?
  Laat (eindelijk) jullie stem eens horen en protesteer tegen deze ordinaire vrouwen discriminatie!
  Begin daarmee op 12 september en stem PVV.
  Tot nu toe de enige partij die tegen de jullie discriminerende Islam-dictatuur is!

  Like

Reacties zijn gesloten.