Beit Hanoun in Gaza aan de grens met Israël [in beeld]


Beit Hanoun in Gaza

5 augustus 2012

Twee plaatjes getrokken vanuit de Israëlische kibboets Erez met zicht op de Palestijnse stad Beit Hanoun in het noorden van de Gazastrook. Het veiligheidshekken is duidelijk te zien. Opmerkelijk hoe kort de afstand is tussen beide gemeenten. De verleiding voor de Gazaanse terroristen om de Israëlische kibboets te bestoken met raketten en mortiergranaten moet haast onweerstaanbaar zijn.

Zo dichtbij en toch zo veraf,” denken tezelfdertijd in Beit Hanoun enkele schuimbekkende Al Quds Brigadisten (Saraya) van de Palestijnse Islamitische Jihad. “Hewel Mohammed, wanneer gaan we er nog eens voor,” vraagt de 19-jarige Moustafa enthousiast aan zijn nog jongere kompaan. “We zijn zo meteen weg Mousti! Even nog mijn bommengordel omhangen,” glimlacht een opgewonden Mohammed, “en niet te vergeten, mijn martelaren afscheidsvideo opnemen, want anders weet niemand dat ik ooit bestaan heb.

[bron foto’s: Gaza Skyscraper City, 5 augustus 2012]

Een gedachte over “Beit Hanoun in Gaza aan de grens met Israël [in beeld]

  1. hoe is daar niet alles platgebombardeerd dan? alles was toch kapot volgens bepaalde linkse ratten media?

    Like

Reacties zijn gesloten.