Israël’s beroemdste terroristen Jamil en Awad vanuit een Palestijns zomerkamp [Latmasatire]

Latma satire TV – Zegt Jamil tegen Awad: “Hoe vaak heb ik je al gezegd dat je je mobilofoon moet afzetten wanneer we een zelfmoordaanslag gaan plegen?!”

Jamil and Awad’s summertime blues

Lang geleden dat ze nog te zien waren in Latma TV maar hier zijn ze dan weer: de leukste zelfmoordterroristen van het Midden-Oosten: Jamil en Awad. Zoals steeds bereiden Jamil en Awad vanuit hun kelder een bomaanslag voor op die verraderlijke Zionistische bezetter, en zoals bij de meeste zelfmoordterroristen het gebruik is, wordt er vooraf eerst een video gemaakt om hun beweegredenen toe te lichten. Echter, bij Jamil en Awad loopt er tijdens die finale opname altijd wel wat mis. Deze keer opereren Jamil & Awad rechtstreeks vanuit een Palestijns ‘zomerkamp’ ergens in de Gazastrook. De sketch met een lengte van 1’40” start op 6’35” in de clip.

Daarnaast zijn er nog onderwerpen zoals Mitt Romney’s erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van de Joodse staat Israël; over orthodoxe Joden die sinds 1 augustus de verplichte legerdienst niet meer kunnen ontlopen; de belastingmaatregelen van het Israëlische kabinet en nog zoveel meer… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.