Het Israëlisch-Palestijnse conflict: De waarheid omtrent het Vredesproces [video]

Israel Palestinian Conflict: The Truth About the Peace Process

Israël is nog steeds op zoek naar een geschikte Pal-Arabische partner(s) om samen met Israël vrede te brengen in het M-O. Vice-Minister van Buitenlandse Zaken Danny Ayalon legt in deze videoclip op eenvoudige heldere wijze de Palestijnse onverzettelijkheid toe om een duurzame vredesovereenkomst af te sluiten met de Joodse staat Israël. De videoclips van minister Danny Ayalon op het internet blijken erg populair. Zo werd bv. de clip “De Waarheid omtrent de Westbank” tot op heden maar liefst 565.045 keer aangeklikt.

De Palestijnse leiders hebben zich doorheen de geschiedenis onwillig opgesteld of konden de Joodse staat niet accepteren – ongeacht zijn grootte – in een duurzame vrede en veiligheid in het Midden-Oosten. Van de Grootmoefti van Jeruzalem die met Hitler heulde, over Yasser Arafat die zelfmoordaanslagen verheerlijkte als een aanvaardbare vorm van politiek “verzet”, tot aan Al Fatah en Hamas waarvan in hun stichtingsacte nog steeds wordt opgeroepen tot de vernietiging van Israël, hebben de Palestijnse leiders hun inspanningen geconcentreerd op het vernietigen van Israël eerder dan het vreedzaam leven te promoten naast de Joodse staat, en hebben harteloos genegeerd hoeveel schade dit doel aan hun eigen volk heeft berokkend.


Andere videoclips van vice-Minister Buza Danny Ayalon op Brabosh.com:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.