Netanjahoe verwelkomt Mitt Romney in Jeruzalem, de ondeelbare hoofdstad van Israël [video]

Gouverneur Mitt Romney in Jeruzalem

Twee video’s van zondag 29 juli 2012: Hierboven verwelkomt premier Netanjahoe de Amerikaanse gouverneur en presidentskandidaat Mitt Romney in zijn ambtswoning in Jeruzalem, de herenigde en ondeelbare hoofdstad van de Joodse staat Israël.

In de volgende video houdt Romney een openbare toespraak om de vriendschapsbanden te onderstrepen tussen de VS en Israël en herhaalt het recht op zelfverdediging van Israël. Tegelijk herdacht hij de 11 atleten die 40 jaren geleden op de Olympische Spelen van München 1972 door een Palestijnse terreurcommando werden afgeslacht: “At this time we also remember the 11 Israeli athletes and coaches who were massacred at the Munich Olympics 40 years ago. And ten years ago this week, nine Israeli and American students were murdered in a terrorist attack at Hebrew University.”

Een gedachte over “Netanjahoe verwelkomt Mitt Romney in Jeruzalem, de ondeelbare hoofdstad van Israël [video]

  1. Het gratis blad Metro dat heel veel gelezen wordt en verspreid wordt via de stations van NMBS en Metro -heeft vandaag een groot artikel hierover: “Mitt Romney schoffeert Palestijnen”. Het artikel zelf wordt gevuld met de gebruikelijke politiek correcte bagger over hoe Israel de Palestijnse handel en bewegingsruimte beperkt en hoe Jeruzalem toch niet de hoofdstad van Israel is… De journalisten van Metro (een bende hippe jongens en meisjes) nemen gewoon over wat de main stream persbureaus verspreiden natuurlijk, enig denkwerk van henzelf komt er niet aan te pas. Zo wordt de openbare opinie dag in dag uit vergiftigd tegen Israel…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.