Palestijnse mediahysterie: ‘Alarm! De Joden bestormen de Al Aqsa moskee op Tempelberg!’ [in beeld]


Palestijnse media: “De Joden bestormen de Tempelberg!

Today’s “usurpers of Al Aqsa”

vrij naar Elder of Ziyon [elderofziyon.blogspot.be]

Palestijnse islamitische websites krijsen hysterisch uit hoe de Joden volgens hen de Tempelberg bestormen, zeggende dat zij de Al Aqsa moskee (die ze notabene zelf nooit bezoeken) “ontwijden” en “usurperen”. Ze tonen zelfs plaatjes als bewijs hoe ‘gewelddadig’ de Joden het islamitische heiligdom bestormen (boven en onder, met telkens Arabisch logo links onderaan). Gewelddadig? Moskee overmeesteren? Eh?…

Zij zijn vooral misnoegd hoe een Joodse man (plaatje hieronder) foto’s nam en videobeelden vanop een driepikkel. Ik ben er niet zo heel zeker van dat fotografie zulk een ‘ontwijding’ is van de zone, gegeven het feit dat de moslims telkens de Joden fotograferen wanneer die de Tempelberg bezoeken.

Zij schrijven in hun artikels dat deze ‘bestorming’ een “vloek”, een “inbreuk” en een “aanslag” op de Islam is. Plus natuurlijk, dat deze Joden worden beschuldigd van het “uitvoeren van Talmoedische rituelen”, het slechts mogelijk denkbare dat iemand zich maar kan inbeelden.

6 gedachtes over “Palestijnse mediahysterie: ‘Alarm! De Joden bestormen de Al Aqsa moskee op Tempelberg!’ [in beeld]

 1. Deze “schande” zal wel wéér op grote verontwaardiging van de “internationale gemeenschap” uitdraaien. Die Joden toch, hoe durven ze!

  Like

 2. lijkt me heel terecht dat ze op hun hoede zijn voor deze er wel “heel gemeen uitziende Joden”
  op de bovenste foto kan je ook het nieuwste wapen van de IDF zien,de gepantserde kinderwagen voorzien van vlammenwerper,anti-tank raketten en puur voor het gemak van de bestuurder een handig drankhoudertje(verwarmd om flesje lauw te houden)

  binnenkort zou er ook een rollator versie op de markt komen…

  Like

 3. …….LOL

  Alles wat geen Niqaab draagt is toch gevaarlijk voor hen?

  Keppeltje al voldoende voor die Islamieten om over de rooie te gaan…..is ze met de paplepel ingegoten.

  Like

 4. (Het is hun -moslims- zo heilig dat ze hun kont er naar toerichten als zij gaan bidden.)

  Over ‘ontwijden’ gesproken. Ik heb foto’s/filmpjes gezien van families/kinderen die daar gewoon zitten te picknicken of voetballen. Zelfs van stenengooiende jongeren die dekking zoeken in de moskee, terwijl die moskee gewoon wordt beschadigt.

  Maar goed, zij hebben weer een stok om mee te slaan.

  Like

  1. Misschien moet Israël zich dan maar over dit stukje historisch erfgoed ontfermen?

   Like

Reacties zijn gesloten.