Jacques Rogge en de Iraanse Joker nemen één minuut plaspauze in de toiletten v/h Olympisch dorp


Dry Bones (Olympic Threat):

“De schaduw die de Olympische Spelen van Londen 2012 verduistert,
is die van de Iraanse Joker.”

Het veiligheidsplan van de Britse Olympische veiligheidsdienst blijkt zo lek als een zeef te zijn. De krant The Observer schreef zondag 22 juli dat verscheidene mensen die geregistreerd zijn op de lijst van internationale terroristen met groot gemak door de controle raakten bij aankomst op de Britse luchthavens.

Zoals bekend starten de 30ste Spelen nu vrijdag 27 juli en duren tot 12 augustus 2012. De krant schrijft dat sinds het begin van deze maand, de Londense immigratiediensten verscheidene potentiële terroristen heeft laten doorgaan die op de lijst van de contra-terreurpolitie van de Britse geheime diensten.

De hilarische stunt van Jacques Rogge
Maar er valt ook ‘goed nieuws’ te melden. Belgische voorzitter Jacques Rogge van het IOC, de paardenvijg van België, heeft gisteren maandag in de toiletten van het Olympische dorp een stiekeme herdenking gehouden omtrent de slachting van de Israëlische atleten door Palestijnse terroristen tijdens de Olympische Spelen van München in 1972. Niemand was op de hoogte gesteld, en naar verluidt was er ook niemand van de elf omgekomen Israëlische atleten aanwezig vermits die natuurlijk dood zijn.

Zoals iedereen weet blokkeert het Arabisch blok binnen het IOC elk initiatief dat Israël (of zijn onderdanen) onder de schijnwerpers zou plaatsen en weigerde Rogge om een één minuut stilte in te lassen tijdens de Openingsceremonie op vrijdag a.s. Jacques Rogge is zich bewust van deze Arabische chantage, maar met zijn gekende Belgische leeuwenmoed heeft hij het zaakje dan toch maar weer geklaard. Zucht…

En passant heeft Rogge aan de WC-madame van dienst in het Olympisch dorp, de 99-jarige Jeanine Patatfrit (plaatje rechts), plechtig beloofd dat hij de volgende slachtoffers, zo die ook in Londen mochten sneuvelen onder het Arabisch Jihadistisch geweld, eveneens op gepaste wijze zal herdenken, eh.. in de toiletten alweer. Toffe pee, onze Jacques 😦

Londen, maandag 23 juli 2012. Jacques Rogge in de toiletten van het Olympisch dorp: “En nu, beste onnozelaars, graag drie wees-gegroetjes en één onze-vader-die in-den-hemelen-zijt voor de elf atleten van Israël.”


Met dank aan Katrien A. voor de hint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.