De Peace Watchers zijn het er unaniem over eens: Kolonisten moeten vermageren [Latma satire]

BSN network has a new solution for the scope of the settlements

Zoals iedereen weet vormen de nederzettingen op de West Bank een obstakel voor de vrede. Tenminste, dat is toch hoe ze hier in het Westen daarover denken. De Weight Peace Watchers (van Latma TV) hebben een originele oplossing bedacht om de omvang van het probleem in te dijken: de kolonisten moeten vermageren zodat er meer ruimte vrij komt voor meer kolonisten.

Vanaf nu worden de kolonisten niet meer in aantallen uitgedrukt maar in kilograms. Want het is gemakkelijker om ongewenste kilo’s kwijt te raken dan ongewenste kolonisten. De Peace Watchers hebben berekend dat 350.000 kolonisten samen zo’n 12,5 miljoen ton wegen. Echter, de nederzettingenbeweging heeft al tegenactie aangekondigd en sommige kolonisten proppen zich de hele dag vol met al het lekkers dat er maar te krijgen is. 🙂