Interview met Netanjahoe over Syrië, Iran, Hezbollah en Burgasaanslag [video]

Interview met premier Benjamin Netanjahoe dat hem zondag 22 juli 2012 werd afgenomen door ankerjournalist Chris Wallace van Fox News. De burgeroorlog in Syrië komt ruim aan bod en de bezorgdheid van Israël om wat er zal gebeuren met de enorme hoeveelheid raketten en vooral chemische wapens wanneer het regime zal vallen. Eveneens de aanslag in Burgas, Bulgarije, waarbij vijf Israëlische toeristen werden vermoord, komt aan bod waarvoor Israël ervan overtuigd is dat het door Iran gesponsorde Hezbollah verantwoordelijk is voor de aanslag.

De As van het Kwaad op een rijtje, van L. naar R.: President Ahmadinejad van Iran, president Bashar Al Assad van Syrië en Hassan Nasrallah, de sjiitische bendeleider van de Syrisch/Libanese terreurgroep Hezbollah.