De wereld zwijgt wanneer Hamas woningen platbuldozert in de Gazastrook [Michael Rubin]

Hamas plant zijn vlag op een vernielde moskee

Twee jaar geleden berichtte Brabosh over de afbraak van Palestijnse huizen in de Gazastrook door Hamas. In de Westerse pers werd hierover met geen woord gerept. Wanneer Israël illegaal gebouwde Palestijnse woningen waarvan de huurders al jaren niet eens huishuur voor [wilden] betalen, laat ontruimen en afbreken om er mooie appartementsgebouwen, parkings en shoppingcentra te bouwen, schreeuwt de wereld moord en brand, want volgens Obama en zijn berucht Kwartet kunnen Palestijnse woningen per definitie nooit illegaal zijn. Daarvoor zijn het Palestijnen, het ‘Uitverkoren Volk’ van Barack Obama en de rest van de wereld. Uit het volgende artikel van Michael Rubin van afgelopen zondag 15 juli ’12 blijkt dat de sloop van Palestijnse burgerwoningen door Hamas onverminderd doorgaat.

World Silent as Hamas Demolishes Houses

door Michael Rubin [http://www.commentarymagazine.com]
vert. E.J. Bron [http://ejbron.wordpress.com]

De onvermoeibare Tom Gross belicht het volgende verhaal, dat hij heeft samengesteld uit de Palestijnse pers:

“´Ma´an´ en andere Palestijnse persbureaus berichten dat de Hamas-regering in de Gazastrook haar afbraakpolitiek van huizen van Palestijnse families heeft vernieuwd, om het land in beslag te nemen voor gebruik door de staat. In de laatste ronde van verwoesting staan 120 Palestijnse families op het punt hun huizen kwijt te raken – veel meer dan de illegaal gebouwde Palestijnse huizen die Israël de afgelopen jaren heeft verwoest.

Bedenk dat, de volgende keer wanneer u beelden van afgebroken huizen ziet in Gaza, dit misschien geen Israëlische afbraak was maar wel één door Hamas zelf!

In tegenstelling tot de Israëlische autoriteiten beweert Hamas niet eens dat deze huizen illegaal of met ondeugdelijk materiaal gebouwd zijn. Desondanks zwijgen praktisch alle westerse media en mensenrechtengroeperingen over het verwoesten van Palestijnse huizen door Hamas”.

Gross benadrukt dat er februari jongstleden een nieuwe golf van verwoesting in het stadsdeel Hamami van Gaza-stad door Hamas plaatsvond. Misschien hebben de Hamas-leiders grond nodig om nog meer luxe villa´s te bouwen, zoals hun voorgangers van de PLO dat deden.

Misschien wordt het tijd voor Human Rights Watch, Amnesty International en andere organisaties om te laten zien dat ze daadwerkelijk aan hun principes vasthouden en niet gewoon het Israëlisch-Palestijnse conflict gebruiken in goedkoop politiek te scoren of, in het geval van Human Rights Watch, hun vooruitzichten op Fundraising in Saoedi-Arabië te bespoedigen.

Een gedachte over “De wereld zwijgt wanneer Hamas woningen platbuldozert in de Gazastrook [Michael Rubin]

  1. er zijn dingen die ik nu is niet snap ze..als hamas een moskee vernielt kraait er geen haan naar maar als er per ongeluk een hoekje van een Koran moest beschadigd worden door een “ongelovige hond” breken ze het kot half af en moet je niet verbaasd zijn als er doden vallen .zeer merkwaardige redenering toch?
    nu zijn ze in de regio blijkbaar wel bezig met heel ambitieuze plannen(als ze kloppen)

    http://frontpagemag.com/2012/raymond-ibrahim/muslim-brotherhood-destroy-
    the-pyramids/2/

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.