Bij de PLO scouts in Beiroet leren de Palestijnse kinderen hoe de Joden te vermoorden [video]

Child Suicide Bombers in Training

Videoclip van Vice Magazine [http://www.vice.com/be]: “Wij gingen naar Beiroet om een videofilm te maken over skaten; terwijl we daar waren ontdekten we de ‘PLO scouts’, een groep kinderen die worden opgeleid tot zelfmoordterroristen onder het mom van een jeugdbeweging.” De cineasten hadden dit helemaal niet verwacht en discuteren onderling wat ze daar nu mee aan moeten.

Ahmed Iskander, leider van de jeugdbeweging van de scouts van de PLO in Bourj Al-Barjneh, een Palestijns vluchtelingenkamp in Libanon is erg enthousiast over zijn toekomstige Jodendodertjes. Hij heeft zo’n 120 Palestijnse kinderen onder zijn hoede, die hij leert hoe ze stenen moeten gooien naar de Joden en de IsraĆ«lische soldaten. Als ze later groot zijn leren ze hoe ze Joden moeten vermoorden en hoe ze martelaars kunnen worden. Uit de beelden af te leiden moet het echt fijn zijn om lid te zijn van de PLO scouts šŸ˜¦

Kinderen zingen over de Joden die ze hun ‘honden’ noemen. Het woord IsraĆ«l komt niet eens ter sprake, het is hen tenslotte om de Joden te doen. IsraĆ«l is het excuus, de Joden het echte doelwit, net zoals dat al 2000 jaar lang het geval is:

We found Palestine; Palestine, our country; And the Jews our dogs; They knock on our doors; Like beggars, beggars, beggars; Long live Palestine

[‘We hebben Palestina gevonden, ons land; en de Joden onze honden, zij kloppen op onze deuren, zoals bedelaars, bedelaars, bedelaars; lang leve Palestina’]

2 gedachtes over “Bij de PLO scouts in Beiroet leren de Palestijnse kinderen hoe de Joden te vermoorden [video]

  1. Ik vind dat dit soort indoctrinatie enorm aangepakt moet worden. Het is heel ziek en heel gestoord om kinderen op deze manier te vergiftigen in gewetenloze monsters.

    Like

  2. De Cultuur van de Dood Ć©n de cultuur gevierd & getolereerd door het ‘beschaafde Westen.
    Zolang hier door (Westerse) regeringen en Ć©chte mensen rechten organisaties geen paal & perk aan wordt gesteld met harde maatregelen en duidelijkheid over het niet tolereren van zo een ‘opvoeding’, maar zich in tegendeel blijft focussen op Israel en een paar appartementen, zal dit haatvolle zootje ongeregeld het westen uiteindelijk opbreken (zoals we al nu zien gebeuren). De terroristenleiders weten precies wat voor (niet halal) vlees ze in de kuip hebben…….Idioten vlees, een soort van de aan het ‘Zweden Syndroom’ lijdende westerling. (mensen die denken dat door ‘begrijpend te zijn, de sympathy van hun onderdrukker kunnen opwekkend) met houdbaarheids datum…., door de terrorist bepaald!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.