Vijf internationaal bekende bloggers bezochten Israël ’s Technion Campus [video]

International Bloggers Visit Israel – Crazy Awesome Technion

door Stand With Us
[http://www.youtube.com/user/standwithus]

Een vijftal internationaal bekende Bloggers bezochten op uitnodiging van Stand With Us onlangs Israël. En als het gaat om internationale bloggers met indrukwekkende bezoekersaantallen en dus behoorlijk wat invloed op de publieke opinie, dan heb ik het niet over landen met kleine bevolkingen zoals de Belgische of de Nederlandse maar landen zoals China en Indië, samen goed voor 1/3de van de wereldbevolking, waar elk van hun blogartikels dagelijks door miljoenen worden gelezen.

In het kader van het programma ‘Once in a Lifetime’ [SWU] nodigden de studenten van de Technion Campus de bloggers Feng Yimeng uit China [haar blogs hier en hier], Eunice Khong [Traveler Folio] uit Singapore, Marcello Arrambide [Wandering Trader] uit Venezuela, Chris Richardson [The Aussie Nomad] uit Australia en Kaustubh Katdare [The Big K] uit Indië, om op 12 september 2011 hun Campus de nieuwste technische wonderen uit Israël voor te stellen. Luister naar wat ze te vertellen hadden over hun tijd op de Campus.

Groot was hun verbazing toen ze bv. vaststelden dat Israël marktleider is in het onderzoek naar stamcellen. 7 op 10 innovaties in die sector komen uit de Joodse staat… Ongelooflijk wat zo’n klein land produceert, ondanks het feit dat het land al 64 jaar in staat van beleg is omdat het wordt belaagd door een reusachtige omringende vijandige wereld

2 gedachtes over “Vijf internationaal bekende bloggers bezochten Israël ’s Technion Campus [video]

 1. Juist omdat Israël zich al die jaren in deze toestand bevindt!!! Ik ken geen andere staat waar zo’n groot % aan onderzoek en innovatie wordt bestemd of aan defensie.

  Like

 2. In plaats van de Israelische kennis & ervaring op ieder gebied (die de mensheid alléén maar vooruit helpt), te vieren, doet een kortzichtige, ongeinformeerde, ignorante, jaloerse groep van blinde Jodenhaters er álles aan om dit te verzieken of liever nog te vernietigen, onder het mom van ”het helpen v.d. arme Palestijnen”.

  Bewijs van hun ‘hulp aan deze Arabische Palestijnen? NUL, ZERO, NADA, ZILCH!

  Deze ‘hulp is meer een vorm van zelfhulp of therapie, namelijk het verwerken van eigen frustraties v.e. mislukt leven of een tijdverdrijf i.p.v. werk!

  De ‘arme Palestijnen hebben alleen maar baat gehad bij Israel, (onderwijs & sociale voorzieningen én vrijheid), maar zéker niet bij hun Arabische broeders & leiders en nog minder bij de haatzaaiende NGO’s, bestaande uit ignorante en gefrustreerde Westerlingen die met hun gedrag de Arabische ‘broeders ondersteunen met het gevangen houden van de ‘arme Palestijnen en hen niet de vooruitgang bieden die ze voor zichzelf propageren.

  Gelukkig is er nog een (véél grotere) groep, die wél de waarde van de Israelische know how & humanity erkent en weet te appricieren! Dit zijn de mensen die Israel nodig heeft en niet het kleine groepje losers & bashers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.