De Egyptische Lente Revolutie in negen cartoons

Het verdriet van de Farao’s


Egypte heeft een nieuwe president: “Neemt u plaats aub…”

Egyptische hiërogliefen worden aangepast aan de ‘moderne’ tijd anno 2012

Je moet weten dat Egypte vroeger een heel ander oord was…

2 gedachtes over “De Egyptische Lente Revolutie in negen cartoons

  1. Intussen zijn de eerste openlijke oproepen om de erfenis van wat voor de islam kwam, te vernietigen: i.e. de piramiden. Lees Raymond Ibrahim “Calls to destroy Egypt’s great pyramids begin”. Dezelfde auteur schreef ook een artikel waarin hij een reeks incidenten opsomt tijdens de Egyptische verkiezingen: de moslimbroeders en hun aanhangers gebruikten geweld tegen degenen die de andere kandidaat wilden steunen. Zo konden vele christenen niet stemmen -de Egyptische krant Al Ahram vermeldde dat heelder wijken van Kopten werden afgespert waardoor deze mensen gewelddadig belet werden te gaan stemmen. Ibrahim concludeert terecht dat dit geweld kwam van islamisten en dat het geweld voornamelijk was gericht tegen tweederangsburgers: vrouwen en christenen. (“Muslim brotherhood ‘democracy’: slapping, stabbing and slaying for sharia”). Intussen worden wij hier in de main stream media gevoerd over “de gematigde” moslimbroeders in Egypte…

    Like

Reacties zijn gesloten.