Gaza Unplugged afl.107: Het harde leven onder de bezetting in beeld – Sharm Park


Sharm Park in Gaza

Gaza, een open gevangenis? Bezet en belegerd door de Zionistische sater? Nee hoor, allemaal volksverlakkerij. Totale leugen en onzin. Waarom de Gazanen hun gebombardeerde huizen niet weder opbouwen aan de grens met Israël, en verkiezen om voor zichzelf, goed verborgen voor de buitenwereld, luxe hotels, paleizen, universiteiten, banken, restaurants, bars en vakantiecentra op te trekken, dat moet u aan Hamas vragen.

Want, geef het maar toe, als iedereen zoals Brabosh.com zou weten welke verborgen luxe er allemaal bestaat in Gaza, hoeveel Europeanen en Amerikanen zouden nog geneigd zijn om af te dokken voor “die arme Gazanen”? 1 MILJARD jaarlijks betaalt de wereld aan de UNRWA voor dit spektakel, 3 miljoen euro maandelijks enkel al door de Europese Unie. En niemand die weet wat er met al dat geld gebeurd, WIL het NIET weten. Wel, op deze plaatjes kan u zelf vaststellen waar uw belastinggeld zoal naar toe gaat.

Vandaag in de kijker het gloednieuwe amusementspark in Gaza: Sharm Park, dat eind april 2012 kort voor het begin van deze zomer zijn deuren opende. Het park is nog in opbouw maar er zijn al veel leuke attracties te beleven. Verbaas u samen met mij over de luxe die hier op deze 14 plaatjes is te zien. Voor mooie videobeelden van Sharm Park: klik hier, hier en hier.