Waar geschifte Arabieren zoal van dromen: ‘Israël zal ophouden te bestaan in het jaar… 2022 ‘ [video]

Alleged CIA report predicts end of Israel by 2022..
and PA TV host prays for it to be true

door Pal Watch [http://www.palwatch.org/]
vert. E.J. Bron [http://ejbron.wordpress.com/]

Israël zou ophouden te bestaan in het jaar… 2022. De Palestijnse televisie interviewde onlangs een Syrische journalist genaamd Al-Bujayrami, die toegang zou hebben tot top geheime documenten van de Amerikaanse geheime dienst CIA. Al-Bujayrami bazelde het volgende tegen zijn gastheer: “Wat ik jullie ga vertellen, hebben jullie tot nu toe nog nooit gehoord. Ettelijke jaren geleden werd er door de Amerikaanse geheime dienst een rapport voor de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton samengesteld, dat het stempel ‘for your eyes only‘ droeg”.

Dit rapport was meer dan topgeheim en volgens de Syrische journalist had de CIA daarin de volgende mededeling voor Clinton: “Als alles zo verdergaat als tot nu toe, dan denken wij dat de staat Israël niet langer dan tot het jaar 2022 zal bestaan”. De Palestijnse gastheer reageerde daarop met: “In naam van Allah, van jouw mond naar Allah!”

Zulke prognoses werden in het verleden niet vaak gepubliceerd en beweringen zoals deze zijn heel moeilijk te bewijzen. Dat Palestijnen en moslims over het algemeen ervan dromen dat de Jodenstaat uit de regio verdwijnt, is echter geen topgeheim, maar wereldwijd bekend. In het verleden hoorden we al vaker dat verschillende lichamen en organisaties in het buitenland, waaronder ook Joodse groeperingen, over de overlevingskansen van de staat Israël discussiëren.

Een gedachte over “Waar geschifte Arabieren zoal van dromen: ‘Israël zal ophouden te bestaan in het jaar… 2022 ‘ [video]

Reacties zijn gesloten.