Rand Fishbein: ‘Laat ons de UNRWA opdoeken en de Palestijnse vluchtelingen hervestigen’ [video]


In deze toespraak van Rand Fishbein presenteert hij op boeiende wijze waarom de UNRWA nodig moet ontbonden worden en stelt een leefbaar plan voor om de Palestijnse vluchtelingen te hervestigen nadat zij meer dan 60 jaar lang door de UNRWA in de staat van vluchteling werden gehouden. [klik op het plaatje of klik hier om de volledige Engelstalige toespraak te beluisteren]

Palestijnse vluchtelingen, van vader op zoon, generatie na generatie steeds maar nieuwe vluchtelingen erbij, onbeperkt en dat tot het einde der tijden. Van een half miljoen vluchtelingen in 1948 tot vijf miljoen in 2012. En alle dagen blijft hun aantal nog aanzwellen. In de geschiedenis van vluchtelingencrisissen is dit een ongeziene situatie. Geen enkel ander volk van vluchtelingen ter wereld heeft ooit in de geschiedenis kunnen genieten van een eeuwigdurende vluchtelingenstatus zoals die exclusief aan de Palestijnen werd toegekend.

De UNRWA, de aparte vluchtelingenorganisatie ‘alléén voor Palestijnen’, heeft nooit pogingen ondernomen om de vluchtelingen te integreren of de Arabische landen aangespoord om dat te doen. Op die wijze bestendigen de Verenigde Naties het Palestijnse vluchtelingenprobleem op kosten van de Amerikaanse en Europese belastingbetaler, die op zijn beurt eveneens het doneren aan de Palestijnen erfbaar heeft gemaakt voor al zijn nakomelingen tot in der eeuwigheid. Kosten van die erfbare vluchtelingenstatus? Anno 2012: ÉÉN MILJARD DOLLAR per jaar.

Een gedachte over “Rand Fishbein: ‘Laat ons de UNRWA opdoeken en de Palestijnse vluchtelingen hervestigen’ [video]

  1. Deze toespraak zullen de ‘eeuwige vluchtelingen & hun protectors, de (fors)salaristrekkende werknemers van Multinational UNWRA zéker niet op prijs stellen, evenals de Israel bashers die deze ‘vluchtelingen’ GEBRUIKEN als vuurwapen tegen Israel.

    Er wordt de laatste tijd toch al véél teveel gemompeld over onderzoeken, hertellingen en het veranderen van hun ”legitieme status als eeuwige vluchteling & de uitzonderlijke zorgplicht v.d. altijd in nood verkerende UNWRA.

    “Opdoeken die handel”! Dit zal alleen maar ten goede komen van de ‘vluchtelingen & VREDE. De uitbuiters v.d. UNWRA als huilende derde achter te laten is een bonus.

    Like

Reacties zijn gesloten.