Nieuwe studie onthult: Yasser Arafat vergiftigd door het eten van Belgische mosselen

Yasser Arafat kort voor zijn dood in 2004: “Ik haat Belgische mosselen!!”

Belgische mosselen vermoordden Yasser Arafat

door Brabosh.com

Elke paar jaren wordt ons door Pal-Arabieren en hun Westerse bondgenoten wel een nieuwe samenzweringstheorie voorgeschoteld met betrekking tot de dood van Yasser Arafat.

Het steeds weerkerende thema is dat Israël de terroristenleider heeft vermoord. “De Joden hebben het gedaan”, weinig origineel dus, maar het slaat nog altijd goed aan bij Jan Zaag & Mieke Klaag van de straat die gretig al diezelfde steeds weerkerende antisemitische troep over Joden kritiekloos voor waar aannemen.

Vandaag 4 juli 2012 wordt in het Nederlandse Yerseke officieel het mosselseizoen geopend, maar in België en vooral in Vlaanderen loopt dat [antisemitisch] mosselseizoen het hele jaar ononderbroken door.

Deze versie van de dood van Arafat volgens Al Jazeera:

Een radioactief vergift kan Yasser Arafat, wijlen de voormalige voorzitter van de PLO, gedood hebben, zo meldde Al Jazeera afgelopen dinsdag. Het Qatari persagentschap lanceerde onlangs een onderzoek naar de dood van de Palestijnse leider en ontdekte hoge stralingniveaus van het dodelijke element polonium op zijn kleding. Arafat stierf in 2004 in Frankrijk aan een onbepaalde oorzaak na een maandenlange ziekte.

Aramossel

Analyse van de kleding van Arafat, op vraag van Al Jazeera en uitgevoerd door het Institut de Radiophysique in Lausanne, Zwitzerland, ontdekte ongewoon hoge stralingniveaus van het zeldzame radioactieve element. De effecten van polonium op het menselijk lichaam zijn dodelijk maar zijn grotendeels niet gedocumenteerd. “De persoonlijke effecten bij Arafat, in het bijzonder in zijn lichamelijke vloeistoffen, registreerde veel hogere niveaus van het element” dan normaal het geval is, meldde Al Jazeera. De “urinevlek op [het ondergoed van Arafat]” registreerde 27 keer de hoeveelheid radioactiviteit dan een controle van een stel ondergoed.

Twee jaar na de dood van Arafat, stierf de vroegere Russische spion Alexander Litvinenko in Londen aan een geheimzinnige ziekte na amper drie weken. Een Brits onderzoek toonde aan dat Litvinenko met polonium werd vergiftigd die aan zijn thee in een sushirestaurant werd toegevoegd. Arafat en Litvinenko deelden dezelfde symptomen zoals diarree, gewichtsverlies en braken. Al Jazeera merkte het feit op dat “minstens twee mensen die verbonden waren aan het nucleair programma van Israël zijn gestorven, naar verluidt na blootstelling aan het element”.

Intussen, volgens Wikipedia: “Polonium wordt ook aangetroffen in de voedselketen, in het bijzonder in seafood zoals zeevis, schaal- en schelpdieren.” Mij lijkt het me eerder toe dat Arafat bezweken is aan de gevolgen van het verorberen van 1 ½ kilo Belgische mosselen.

Daar ben ik zelf ook eens twee dagen  erg ziek van geweest. Om over de Vlaamse mosselen en andere Stolpersteinen nog maar te zwijgen. Sindsdien eet ik enkel nog Zeeuwse mosselen, lekker vers van bij onze noorderburen. 😉

Waarschijnlijk zijn het Belgische mosselen geweest die Arafat hebben vergiftigd en fataal werden. Aan deze twee Nederlandse mosselen op het plaatje hierboven zal het zeker niet gelegen hebben (hand in hand: Gretta Duisenberg en Arafat; tussen hen in komt nog net het blonde haarstukje van Anja Meulenbelt piepen)


Met dank aan Katrien A. voor de hint en Aussie Dave van Israellycool voor zijn hint.

4 gedachtes over “Nieuwe studie onthult: Yasser Arafat vergiftigd door het eten van Belgische mosselen

 1. Naar mijn weten is Arafat overleden aan AIDS. Hij scheen een voorkeur te hebben voor jonge jongens.

  Zowiezo is de ‘chain of evidence’ nogal zwaar geschonden als je dit pas jaren later onderzocht wordt.
  Wie garandeert mij dat dit de kleding van Arafat is?
  Welke isotoop van dit element hebben ze gevonden? (belangrijk voor de halfwaarde tijd!)
  ZIjn er meer mensen in zijn omgeving daarmee besmet geweest destijds met dezelfde symptomen?

  Het is wel weer errug makkelijk om de vinger te wijzen naar Israel. Maar ja wat verwacht je anders van de objectieve zender Al Jazeera…

  Het lijkt me eerder een inside job.

  In any case: GOOD RIDDANCE!!!!

  Like

 2. ze gaan hem dus opgraven..kunnen ze misschien ineens Mohammed al-Dura ook opgraven ,hoewel de uitkomst van dat onderzoek zal ongetwijfeld niet passen in het beeld van de onschuldige paljastijntjes die “uitgemoord” worden door die bloeddorstige Joden”

  Like

 3. Beste Belgische vrienden, exporteer a.u.b. nog véél meer mosselen naar Gaza !

  Like

 4. Wat chauvinistisch! 😉
  Misschien heeft de Zwarte Weduwe (Duisenberg) hem wel NEDERLANDSE mosselen voorgeschoteld.

  Like

Reacties zijn gesloten.