Hartelijke groeten uit de terreurkampen voor kinderen in de Palestijnse gebieden [video]

Hello Martyr, hello Fatah

Een verlichte kijk op de de terreurkampen voor kinderen in de Palestijnse gebieden, gepresenteerd door Elder of Ziyon: http://elderofziyon.blogspot.be/.

Vanochtend lees ik op de Israëlische online krant Arutz-7 het volgendeThe history of this issue suggests that Netanyahu administrations have a tendency to charge the PA/PLO with incitement as a delaying tactic in peace talks.” Met andere woorden, de Britse regering vindt dat het aanklagen door Israël van het aanzetten en opvoeden tot haat van de Palestijnse bevolking in de Palestijnse gebieden jegens de Joden en Israël, een smoes is van de Israëlische regering om niet te hoeven onderhandelen over vrede met de Palestijnen. Aanzetten tot Jodenhaat in ‘Palestina’ en de rest van het M-O lijkt blijkbaar zo ingeburgerd te zijn voor de Britten, dat ze zich zelfs beginnen te ergeren als je dat blijft aanklagen. ‘k Ben benieuwd wat er nog allemaal gaat volgen. 😦

2 gedachtes over “Hartelijke groeten uit de terreurkampen voor kinderen in de Palestijnse gebieden [video]

 1. Uit een artikel van Caroline Glick “About those jews…”:

  “No issue unites the muslim word more than venomous, murderous hatred of jews.”
  “No one would support the palestinian national movement if its inherent, overwhelming hatred was directed, say, against a black state rather than the jewish state”.

  Al die informatie is toegankelijk op het internet… Memri vertaalt enorm veel materiaal… Toch blijven hier volstrekt brave en redelijke mensen volharden in hun bewondering voor de palestijnen. Feiten en argumenten betekenen niets wanneer het over de joodse staat gaat.

  Like

  1. het i niet omdat je iets kan lezen dat je het OOK WIL lezen Jenny.ze kunnen dan wel zeggen dat ze niks tegen Joden hebben maar wie gelooft die uitleg nog? waarschijnlijk die “brave en redelijke mensen die volharden in hun bewondering voor alles wat ook maar iets met “palestina” te maken heeft.

   heel lichtjes OT
   http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?id=276261

   bij ons in de “jordaan willen ze de “syrische palestijnen niet…als je daar geen schlagerhit kunt van maken weet ik het ook niet meer…

   Like

Reacties zijn gesloten.