Palestijnse clowns ontsteld door optreden van Cirque du Soleil in Israël

Van 8 tot 18 augustus 2012 zal het befaamde Cirque du Soleil met zijn show Alegria optreden in de Nokia Arena van Tel Aviv, Israël. Een en ander is blijkbaar weer niet naar de zin van de Palestijnen. Zo heeft de Palestijnse Circus School een brief gezonden naar het management van Cirque du Soleil, om de show af te gelasten op basis van vermeende schendingen van de mensenrechten door Israël ten aanzien van de Palestijnen.

Abbas, de Clown van Pal-Arabia

De brief werd gepubliceerd op de website van het officiële WAFA nieuwsagentschap van de Palestijnse Autoriteit, wat impliceert dat de PA inderdaad de [culturele] boycot van Israël steunt, wat in strijd is met alle eerder gemaakte internationale afspraken, alhoewel ze er wel voor waken die niet hardop te zeggen en zeker niet in het Engels.

En geef toe, als de Palestijnen werkelijk voorstander zouden zijn van een tweestatenoplossing, waarom maken ze zich dan zo druk om dat Israël hen inderdaad als een aparte entiteit beschouwt en ipv de Joodse staat met alle geweld willen commanderen wie wel of niet mag optreden in de Joodse staat?

Met dank aan Elder of Ziyon voor de hint.

2 gedachtes over “Palestijnse clowns ontsteld door optreden van Cirque du Soleil in Israël

  1. Palestijnse Circus School. Mijn god en dan zijn er nog mensen die het met WOII durven te vergelijken.

    Like

  2. “op basis van vermeende schendingen van de mensenrechten door Israël ten aanzien van de Palestijnen”.
    Deze opmerking alleen al is een clownsact , laten ze die lui inhuren bij Circe du Soleil

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.