De rockband Red Hot Chili Peppers treden binnenkort op in Israël! [video]

We’re coming to Tel Aviv !!

Ondanks de culturele boycot van Israël door de wereldwijde BDS beweging (Boycot, Divest Sanctions) blijken gelukkig vele beroemde rocksterren en groepen daar flink hun laarzen aan te vegen. Tot grote spijt van wie het benijdt.

Op 10 september 2012 geven de Red Hot Chili Peppers, een Amerikaanse rockband uit Los Angeles, voor het eerst een concert weg in Israël. Luister in deze aankondigingsclip naar hun enthousiaste boodschap!

Zoals bekend was één van de oprichters van de groep, de leadgitarist Hillel Slovak (plaatje links), een Israëliër en afkomstig uit Haïfa. Hij overleed op nauwelijks 26-jarige leeftijd op 25 juni 1988 aan een overdosis drugs.

Let’s rock and roll Israel!

http://brabosh.com, de enige Zionistische blog van Vlaanderen.

Vlaamse Vrienden van Israël