Zuid-Afrikanen manifesteren in Pretoria tegen overheidsboycot van Israëlische producten [video]

In Pretoria, Zuid-Afrika, werd op 28 juni 2012 door een 300-tal Afrikanen vreedzaam gedemonstreerd als steunbetuiging voor Israël. Zij betoogden tegen de plannen van de Z-Afrikaanse regering om Israël economisch te boycotten door goederen die afkomstig zouden zijn in Judea & Samaria voortaan te etiketteren als “Made in the Palestinian Territories“.

Nochtans weet “G’d en klein Pierreke” dat Hamas, Al Fatah en de rest van de islamistische bende van het Midden-Oosten héél Israël als door Joden en Zionisten “bezet gebied” beschouwen. Alle goederen die in Israël of daarbuiten worden geproduceerd, worden met dit overheidsdictaat dan ook de facto als “Made in the Palestinian Territories” geïnterpreteerd.

Dus zouden ze beter hun maskerade opbergen en gewoon zeggen wat ze écht bedoelen: Boycot Israël, Boycot de Joden. Dan begrijpt iedereen een stuk beter waar al die trammelant om draait: Jodenhaat, niks meer en niks minder. Of dacht u soms dat iemand Rusland gaat boycotten omdat Poetin het moorddadige regime in Syrië van president Bashar Al Assad in het zadel houdt? Nee hoor, ze willen de Joden pakken en alléén de Joden, waar ze zich ook maar bevinden…  😦

Een leuk plaatje van een Afrikaner manifestant [foto: AP Photo/Schalk van Zuydam]


Met dank aan Aussie Dave van Israellycool voor de hint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.