West Bank Unplugged afl.16: Leven in de hel van de bezetting: Hayat in Nabloes [in beeld]


Hayat Nabloes

Aan de “verschrikkingen van het leven onder de Zionistische bezetter” in Gaza, heb ik al heel wat items gepubliceerd (106) in de reeks Gaza Unplugged. Maar daarbij heb ik verzuimd hoe veel erger het gesteld is op de West Bank (Judea & Samaria). Dit is dus nog maar de 13de fotosessie in de reeks West Bank Unplugged, maar toch weer een mooie. Dit keer bevinden we ons in het Hayat Vakantiecomplex/hotel in Nabloes.

Alles is er wat wij ook hebben: hotel, trouwzaal, feestzalen, zwembaden, fitnesscenter, prachtige hotelkamers, fitness center, sauna, noem maar op. Geen ‘Zionistische leugens’ maar beelden rechtstreeks geplukt van de website van Hayat Hotel en van hun Facebookpagina. Er zijn honderden plaatjes te zien, maar ik geef u er maar een 22-tal. De beelden spreken voor zich. En.. zo weet u en passant ook waar uw en mijn centen, waarvan u tot nog toe meende dat die enkel naar die “hongerende Palestijntjes” gaan, in werkelijkheid wel naar toegaan. Veel kijkgenot.