Ex-parlementslid George Galloway steunt voluit het regime van de Slager van Damascus [video]

Memri TV presenteert de volgende videoclip met een voordracht van de Britse mafkees George Galloway op 18 juni 2012 j.l.. Het voormalige Britse parlementslid George Galloway komt even op de Libanese televisiezender Mayadeen TV uitleggen hoe de vork in de steel zit in Syrië. De ca. 13.000 burgers die er werden vermoord is uiteraard de schuld van de Syrische Rebellen die hij de “Knechten van de Kruisvaardersmachten” noemt. Zoals bekend is George Galloway een hevige supporter van de terreurgroep Hamas in Gaza en organisator van Viva Palestina. Tegenwoordig heeft hij zich ontpopt als een felle voorstander van het behoud van het regime van Bashar Al Assad in Syrië, vandaar dat hij zijn pijlen richt naar de Syrische Rebellen.

Volgens Intelligence and Terrorism Information Center (ITIC), besliste Galloway uiteindelijk om ‘hulpgoederen’ naar Gaza te brengen via Syrië. In een rapport merkt het ITIC op dat het regime van Bashar Al Assad een konvooi van Galloway konvooi toestemming verleende om zich door zijn grondgebied te bewegen, erop speculerend dit als test te gebruiken om alzo te bewijzen dat het Syrische regime humanistisch is. ITIC merkte op dat Viva Palestina “nauwe banden heeft met de Moslim Broederschap in Groot-Brittannië en samenwerkt met activisten van Hamas die in Groot-Brittannië wonen”, als deel van wat door de media de “rood-groene coalitie” wordt genoemd.


Gaza, 10 maart 2009. Voormalig Brits parlementslid George Galloway (links) komt onder het oog van pers en publiek persoonlijk geld storten in de bodemloze kassa van de terreur aan de islamistische terreurgroep Hamas. Allemaal dollars, euro’s en Britse ponden om kogels en explosieven aan te kopen om Joden te doden. Ziad al-Zaza (rechts), de corrupte croupier van Hamas, doet niet eens de moeite om het allemaal na te tellen. Galloway is o.a. de organisator van de ‘Viva Palestina’ vloot die af en toe en met wisselend succes probeert de Israëlische blokkade van Gaza te doorbreken.


Met dank aan E.J. Bron voor de hint.

Een gedachte over “Ex-parlementslid George Galloway steunt voluit het regime van de Slager van Damascus [video]

Reacties zijn gesloten.