De Palestijnse Fabeltjeskrant onthult: De dieren helpen Israël ! [Likoed.nl]

Dieren helpen Israël

door Likoed [http://likud.nl/]

Vorige maand berichtten de media ons hoe een dode trekvogel grote paniek veroorzaakte in Turkije. Dit omdat de Turken dachten dat deze vogel een Israëlische spion was: “Turkse dorpelingen zien Israëlische spion in trekvogel”.

Vele lezers zullen zich toen ongetwijfeld hebben afgevraagd hoe de Turken zo lichtgelovig kunnen zijn. Dat is het gevolg van de voortdurende berichtgeving in de Arabische- en islamitische wereld over Israëlische complotten. Dan ga je blijkbaar zelfs ook in de dierenwereld de machtige hand van Israël zien.

Hieronder volgen zeven voorbeelden van Arabische berichtgeving over hoe Israël de dierenwereld ‘manipuleert’. Wonderlijk genoeg wordt in de Arabische wereld serieus geloofd dat Israël dieren schijnbaar zo goed traint dat ze in staat zijn Israëli’s van Arabieren kunnen onderscheiden, zodat ze alleen de laatsten aanvallen en bespioneren.

1. Super ratten
In 2008 meldde het officiële Palestijns persbureau Wafa – onder de directe controle van de Palestijnse president Mahmoud Abbas – dat Israël ratten inzet om Arabieren te verdrijven uit Jeruzalem.

“Ratten zijn een Israëlisch wapen geworden om de Arabische inwoners uit Jeruzalem te verdrijven. In de afgelopen twee maanden kwamen tientallen kolonisten naar de straten van Jeruzalem met ijzeren kooien vol met ratten. Ze lieten de ratten los, die vervolgens onderdak vonden in de riolering.”

Wafa citeerde anonieme Arabische inwoners, die zeiden dat ze hadden geprobeerd om de ratten te vergiftigen, maar dat die daar bestand tegen waren.

Hasan Khater, secretaris-generaal van het Islamitische-Christelijke Beweging in Jeruzalem, verklaarde dat de ratten bedoeld waren om “Arabieren hun huizen uit te pesten en ze uit de stad te verjagen.”

Toch knap dat die ratten weten wat huizen van Arabieren zijn en zich daardoor niet in huizen vestigen waar Israëli’s wonen.

2. Getrainde zwijnen
In februari 2007 berichtte IMEMC, een onafhankelijk Palestijns nieuwsagentschap, vergelijkbaar met ons ANP, het volgende:

“Palestijnse bronnen in Salfit – in het noordelijke deel van de Westbank – meldden dat Israëlische kolonisten zwijnen hebben uitgezet op Palestijnse landbouwgrond.

Moshe, de kater van de Mossad

Bewoner Abdul-Fattah Al Ghazzawi, 43, verklaarde dat de kolonisten ten minste twintig zwijnen hadden uitgezet die zijn akker en een aantal omliggende landerijen aanvielen en de oogst opaten. De volgende ochtend hadden zij de zwijnen weer weggehaald. Al Ghazzawi voegde eraan toe dat de kolonisten vaker soortgelijke aanvallen deden, en dat het aantal aanvallen sterk was toegenomen.”

Bijzonder, zeker in het licht dat Joden geen varkensvlees eten en dus nooit varkens houden. Toch is dit verhaal vaak herhaald. Van het Palestijnse persbureau Ma’an in april 2007:

“Een kudde wilde zwijnen viel op dinsdag schoonmakers van de gemeente Salfit aan, terwijl ze bezig waren met het legen van een vuilniswagen. De wilde zwijnen worden vrijgelaten door Israëlische kolonisten om de gewassen van de Palestijnen te vernietigen.”

Het betreft dus wilde zwijnen. Maar blijkbaar kunnen ze toch zo getraind worden dat ze alleen Palestijnse akkers en bezittingen aanvallen. Knap dat een varken dat onderscheid kan maken.

3. Bomenvretende schapen
Berichtgeving van het Palestijnse persbureau Ma’an:

“Kolonisten proberen de Palestijnse olijfoogst te verhinderen met een bizarre nieuwe tactiek, door kuddes schapen op olijfgaarden los te laten. Bewoners vertelden ons dat de Israëlische kolonisten tientallen schapen gedumpt hadden op Palestijnse landbouwgrond, waar de dieren tientallen olijf- en vijgenbomen beschadigden en verslonden.”

Logisch toch, dat Joden schapen sturen naar bomen die schapen juist niet eten, omdat die hun spijsvertering volledig ruïneren?

4. Zuipende koeien
Uit het Libanese dagbad ‘The Daily Star’:

“Israëlische koeien zijn door Israëlische herders de grens overgestuurd onder bescherming van het Israëlische leger. Libanese herders zijn zeer bezorgd over de dalende waterstanden in het gebied als gevolg van het Israëlische vee.”

Dat zijn wel heel dorstige koeien….

5. Afstandsbestuurde haaien
Vorig jaar werd een Duitse toerist die op vakantie was in Egypte gedood door een haai. Dat moesten de Israëli’s wel gedaan hebben. Een duikinstructeur vertelde op de Egyptische TV hoe dat in zijn werk gaat:

“Dit soort haai is een haai uit de oceaan, die komt normaal nooit voor in de Rode Zee. Ik heb gehoord dat ze een babyhaai bij de haven van Eilat – Israël hebben gevonden met een GPS apparaat. Ja, de haaien hebben afstandsbesturing op hun rug.”

De (Israëlische ) techniek kent schijnbaar geen grenzen….

6. Allesvernietigende muggen
Van de website ‘Islamitic Intelligence’:

“Israël zet muggen in als biologische wapens. Dit is veel gevaarlijker dan welk nucleair wapen dan ook. Het kan complete bevolkingsgroepen op een heel continent doden.”

Knap dat muggen zo getraind kunnen worden dat ze alleen niet-Joden willen prikken…..

7. Spionerende eekhoornseekhoorn spionHet Iraanse overheidspersbureau IRNA berichtte:

“In de afgelopen weken hebben agenten van de inlichtingendienst 14 eekhoorns opgepakt in Iran. De eekhoorns droegen spionagetuig van een buitenlandse geheime dienst. Ze werden gestopt voordat ze in actie konden komen, dankzij de alertheid van onze inlichtingendiensten.”

En die eekhoorns wisten ook nog precies waar ze het bos uit moesten gaan om te filmen….

Vanwaar die lichtgelovigheid?
Arabieren leiden aan een minderwaardigheidscomplex. Rond het jaar 1.000 was de Arabische wereld oppermachtig, anno 2012 stellen de Arabische economisch, militair en wetenschappelijk weinig voor. Dat is onverteerbaar, zeker als je gelooft dat jouw godsdienst superieur is. Dus moet die slechte situatie wel van buitenaf komen. Vandaar de vele complottheorieën die in de Arabische wereld rondzingen. Niets is eigen schuld, alle ellende wordt juist veroorzaakt door het vrije Westen, Israël, de Joden en de christenen. Die dus zelfs het dierenrijk manipuleren om zo het leven van de Arabieren te verzieken.


Met dank aan Tiki S. voor de hint.

Een gedachte over “De Palestijnse Fabeltjeskrant onthult: De dieren helpen Israël ! [Likoed.nl]

  1. Soms kan je het zelf niet zo goed verzinnen…

    Er hebben daar in het Midden-Oosten enkele mensen hun roeping als fantasy scenarist gemist.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.